Вход за регистрирани потребители

Забравена парола | Регистрирай се

АТЕЛИЕ ПО БИОТЕХНОЛОГИИ

Събитието: Първото в България "Ателие по биотехнологии" / Biotech Atelier ще събере изявени международни експерти в областта на здравеопазването, базирано на ценности, интелектуалната собственост, предприемачество в сферата на биотехнологиите, бизнес лидерство и много други.

Темата: Възможно ли е биотехнологиите да генерират 10% от БВП на България?

Цели: Развитие на българската биотехнологична екосистема в съответствие с големия й потенциал.  Ателието ще подкрепи иновациите, креативността, предприемаческия дух и уменията на младите български специалисти, заети в сферата на биотехнологиите, като са предвидени и сесии, свързани с възможностите за финансиране на проекти и идеи в тази насока.

Кога: 25 септември 2018 г.

Къде: София Тех Парк, иновационен форум „Джон Атанасов“

Формат: Целодневна конференция

Работен език: английски

Лектори: Броят им расте постоянно, като към Боги Елиасен (асоцииран член на Копенхагенския институт по футуристични науки, Дания)‚ проф. д-р Аннемике Дж. М. Рообек (ръководител „Стратегическо развитие“, Nyenrode Business Universiteit, Холандия), д-р Стоян Радков (директор и основател на Priority IP Ltd., Великобритания) и д-р Росен Койчев (изпълнителен директор на CCDRD AG, Германия) официално се присъединиха д-р Едуард Ейбрахамс (президент на Коалиция за персонализирана медицина, САЩ) и д-р Даниел Гранфелдт (старши мениджър „Здравно-икономически изследвания“, Nordic Health Economics AB, Швеция).

За подробности и регистрация: Моля, посетете сайта на събитието https://biotech-atelier.com/

Билети: Ранните регистрации вече са отворени, а срокът е до 24-ти юли. За ученици и студенти се предлагат билети със 75% намаление с цел приобщаване на повече млади хора към екосистемата на биотехнологиите.

Организатори: Прескрипция, Българска асоциация за персонализирана медицина (БАПЕМЕД) и Български форум на бизнес лидерите (БФБЛ) с подкрепата на Британски съвет, Българска асоциация по клинични проучвания (БАКП) и Медицински университет – Пловдив.

Членове на БФБЛ

» Присъединете се към БФБЛ

© 1999-2018 БФБЛ. Всички права запазени | Условия за ползване
Уеб дизайн и програмиране M3 Communications Group, Inc.
Следвайте ни в: