Вход за регистрирани потребители

Забравена парола | Регистрирай се

Събитието: Церемония по връчването на Годишните награди за отговорен бизнес 2017 на БФБЛ

Темата: Най-утвърденият и уважаван конкурс за корпоративна социална отговорност в България. Традиционна инициатива, с която Форумът отбелязва приноса на отговорните компании към различни социални каузи.

Защо: За 15-а поредна година Българският форум на бизнес лидерите ще обяви финалистите и победителите в шестте категории на конкурса и носителя на специалната награда Engage.

Кога: 26 февруари 2018 г., 18,30 часа

Къде: София Хотел Балкан, зала "Роял"

Регистрация: За да присъствате на церемонията, моля, регистрирайте се, като въведете своето потребителско име и парола в полето по-горе и попълните формуляра за регистрация. Моля да отбележите, че поради огромния интерес ще можем да посрещнем до трима представители от компания /номиниран проект.

Спонсорство: За да подкрепите престижното събитие, което привлича високопоставени представители на институциите, бизнеса, дипломати и медии, моля, вижте спонсорските пакети.

Победители: Вярваме, че всички номинирани проекти заслужават внимание и аплодисменти, затова първо ги представяме накратко по време на церемонията, а по-късно публикуваме повече подробности за тях на сайта ни. Разбира се, ще наградим и финалистите и победителите в тазгодишния конкурс.

Още информация: Подробности за Годишните награди за отговорен бизнес на БФБЛ - най-престижните национални отличия в сферата на корпоративната социална отговорност, ще намерите тук. Ако имате въпроси, моля, обадете ни се на 02 986 5202.

Церемонията на Годишните награди за отговорен бизнес 2017 се осъществява с любезното съдействие на Златния спонсор British American Tobacco България и сребърните спонсори Dundee Precious Metals Chelopech, AbbVie и ЧЕЗ.

Членове на БФБЛ

» Присъединете се към БФБЛ

© 1999-2018 БФБЛ. Всички права запазени | Условия за ползване
Уеб дизайн и програмиране M3 Communications Group, Inc.
Следвайте ни в: