Вход за регистрирани потребители

Забравена парола | Регистрирай се

Световен ден на ценностите

Събитието: Българският форум на бизнес лидерите (БФБЛ) и Българската асоциация на управленските консултантски организации (БАУКО) ще отбележат за първи път у нас Световния ден на ценностите.

Поводът: Световният ден на ценностите – 19 октомври, се провежда за първи път през 2016 г. по инициатива на няколко неправителствени организации от Обединеното кралство и бързо набира популярност и в други страни. Само година по-късно, България ще се присъедини към тях чрез конструктивна дискусия за мястото и ролята на високите професионални и етични стандарти за развитието на компаниите, организациите и цялото общество.

Специален гост на събитието: Чарлз Фаулър, член на Ръководната група на Алианса за ценностите на Обединеното кралство и председател на Фондацията за човешките ценности.

Темите: как компаниите и организациите прилагат на практика декларираните от тях мисия, визия, ценности; предимства и резултати от отговорното поведение на бизнеса.

Формат: дискусия.

Участници: мениджъри на водещи компании и организации, експерти

Работен език: български/английски.

Програма: вижте работната програма.

Кога: 26 октомври 2017 г. (четвъртък), 15,30-17,00 часа

Къде: хотел „Хилтън” - София, зала „Мусала”

Такса за участие: 20 лв.

Регистрация: моля, попълнете регистрационния формуляр до 25 октомври 2017 г. За целта се регистрирайте на нашия сайт или, ако вече сте регистрирани, въведете своето потребителско име и парола в полето по-горе.

Спонсорство: за да подкрепите събитието, моля, вижте спонсорските пакети.

Членове на БФБЛ

» Присъединете се към БФБЛ

© 1999-2017 БФБЛ. Всички права запазени | Условия за ползване
Уеб дизайн и програмиране M3 Communications Group, Inc.
Следвайте ни в: