Регистрация

Забравена парола | Вход за регистритрани

ПЕТА ГОДИШНА СРЕЩА НА БФБЛ С ПОСЛАНИЦИТЕ

Кога: 26 март 2020 г. (четвъртък), 10,00-12,00 часа

Къде: Хотел „Балкан”, зала „Сердика”

Събитието: БФБЛ организира регулярно дискусия между общността на отговорния бизнес и ръководителите на дипломатически мисии, акредитирани у нас.  След огромния успех на предишните четири издания на инициативата БФБЛ ще организира дискусията за пети пореден път. Диалогът по актуални въпроси между отговорния бизнес, държавните институции и чуждестранните посланици в София се провежда в сътрудничество с МВнР и с един партньор от дипломатическия корпус.

Темата: Обсъждане на необходимите стъпки  за привличане на чуждестранни инвестиции и за улесняване на бизнес сътрудничеството между компаниите, опериращи в България, и потенциалните им партньори извън страната.

Формат: Дискусия и коктейл

Участници: посланици на страни от ЕС, съседни страни и основни икономически партньори на страната; високопоставени представители на изпълнителната власт; висши мениджъри на водещи компании

Работен език: английски (ще бъде осигурен превод от и на български език)

Програма: Очаквайте скоро

Такса за участие: 80 лв. за членове на БФБЛ / 160 лв. за нечленове.

Регистрация: Моля, попълнете регистрационния формуляр до 24 март 2020 г. За целта се регистрирайте на нашия сайт или, ако вече сте регистрирани, въведете своето потребителско име и парола в полето по-горе.

Спонсорство: За да подкрепите престижното събитие, моля, вижте спонсорските пакети.

Членове на БФБЛ

» Присъединете се към БФБЛ

© 1999-2020 БФБЛ. Всички права запазени | Условия за ползване | Политика за поверителност
Уеб дизайн и програмиране M3 Communications Group, Inc.
Следвайте ни в: