Регистрация

Забравена парола | Вход за регистритрани

Награди за отговорен бизнес 2018 – церемония

Събитието: Церемония по връчването на Годишните награди за отговорен бизнес 2018 - най-утвърденият и престижен национален конкурс за корпоративна социална отговорност и устойчиво развитие. Традиционна инициатива, с която Форумът отличава съществения принос на отговорните компании към служителите, природата и обществото.

Защо: За 16-а поредна година Българският форум на бизнес лидерите ще обяви финалистите и победителите в шестте категории на конкурса и носителя на специалната награда Engage.

Кога: 26 февруари 2019 г., 18,30 часа

Къде: х-л „Балкан“, зала „Роял“

Спонсорство: За да подкрепите престижното събитие, което привлича високопоставени представители на институциите, бизнеса, дипломати и медии, моля, вижте спонсорските пакети.

Програма: Вярваме, че всички номинирани проекти заслужават внимание и аплодисменти, затова ще ги представим накратко по време на церемонията, а след това финалистите и победителите ще получат своите плакети и статуетки.

Жури: Членовете на журито тази година вижте тук.

Вход: За да присъствате на церемонията, моля, регистрирайте се, като въведете своето потребителско име и парола в полето по-горе и попълните формуляра за регистрация. Моля да отбележите, че поради огромния интерес ще можем да посрещнем до трима представители от компания /номиниран проект. ВАЖНО: събитието е за компании, участвали в конкурса, и компании-членове на БФБЛ.

Още информация: Подробности за Годишните награди за отговорен бизнес на БФБЛ - най-престижните национални отличия в сферата на корпоративната социална отговорност, ще намерите тук. Ако имате въпроси, моля, обадете ни се на 02 986 5202.

Церемонията на Годишните награди за отговорен бизнес 2018 се осъществява с любезното съдействие на сребърния спонсор Филип Морис България.

Членове на БФБЛ

» Присъединете се към БФБЛ

© 1999-2019 БФБЛ. Всички права запазени | Условия за ползване | Политика за поверителност
Уеб дизайн и програмиране M3 Communications Group, Inc.
Следвайте ни в: