Билот/ Интралот

website
Билот/ Интралот

Интралот е водещ доставчик на интегрирани системи за игри на късмета и услуги, свързани с управление на спортни залагания, надбягвания и интерактивни игри, които се предлагат на компании, организиращи хазартна игри в световен план. Прилагайки своето ноу-хау в разработването на авангардни продукти и използвайки значителния си опит в оперативното управление на игри, Интралот предлага персонализирани и напълно интегрирани високо ефективни решения, гарантиращи абсолютна сигурност.

Създадена през 1992г. Интралот се превърнала в основно действащо лице в лотарийния сектор в международен план, с повече от 5400 служители и присъствие в повече от 53 държави на 5 континента.

През 2010 г. приходите на Интралот надхвърлиха 1,1 млрд. Евро. Към настоящия момент Интралот заема водеща позиция в Европа, Латинска и Централна Америка и Азия, има значително присъствие в Северна Америка, и продължава динамичната си експанзия в Африка и Океания.

Целта на Интралот е да запази водещата си позиция в лотарийната индустрия и по-широкия сектор на забавление като продължава своя напредък за постигане на целите си: удовлетвореност на клиентите и разработване на новаторски решения, ориентирани към резултатите, отговарящи на изискванията на пазара и на специфичните нужди на клиентите.

Портфолиото от игри на Интралот включва над 400 вида игри и техни вариации, между които числови лотарии, онлайн игри, телевизионни лотарийни игри, спортни лотарии, игри с фиксирани коефициенти за залагане, моментни лотарийни игри, конни надбягвания, видео лотарии, виртуални и интерактивни игри.

Интралот е член на всички големи международни асоциации, включително Световната лотарийна организация, Европейската лотарийна и тото асоциация, Северноамериканска асоциация на държавните и провинциални лотарии, Испанската асоциация, обхващаща Северна Америка и Иберийския полуостров, както и Асоциацията за стандарти в игрите в САЩ и Азиатско-тихоокеанска лотарийна асоциация.

Членове на БФБЛ

» Присъединете се към БФБЛ

© 1999-2019 БФБЛ. Всички права запазени | Условия за ползване | Политика за поверителност
Уеб дизайн и програмиране M3 Communications Group, Inc.
Следвайте ни в: