Ситибанк Европа АД, клон България

website
Ситибанк Европа АД, клон България

Ситибанк Н.А. – клон София е част от Сити, водеща глобална финансова институция. Сити присъства официално в България от 1998г., когато открива представителен офис. От м.юли 2000г. Ситибанк България е пълноправен банков клон предлагащ широка гама корпоративни и инвестиционни продукти и услуги на своите клиенти – големи български и мултинационални фирми, правителствени и финансови институции и институционални инвеститори.  Нашите продукти включват дългови и кредитни инструменти, структурирано финансиране, проектно финансиране, финансови консултации по сливания и придобивания, управление на паричните потоци и търговски услуги, сделки с чуждестранна валута, сделки с ДЦК, деривативи и хеджове.

Ситибанк България нееднократно е отличавана от престижни международни издания като Euromoney и Global Finance. Тя спечели и приза „Най-добър чуждестранен клон в България“ на Асоциация „Банка на годината“ за 2010 и 2011.

Банката развива активна политика на корпоративна социална отговорност, като насърчава доброволчеството сред своите служители и подкрепя редица програми за финансово образование и предприемачество за ученици, студенти и общности в неравностойно социално положение.

Членове на БФБЛ

» Присъединете се към БФБЛ

© 1999-2019 БФБЛ. Всички права запазени | Условия за ползване | Политика за поверителност
Уеб дизайн и програмиране M3 Communications Group, Inc.
Следвайте ни в: