Банка Пиреос България АД

website
Банка Пиреос България АД

Банка Пиреос е част от Финансова група Пиреос и стъпва на българския пазар през 1993г. като присъства в страната вече 19 години. Нарежда се сред десетте най-големи и развиващи се финансови институции и за своето присъствие запазва позицията си на една от водещите компании в областта.

Чрез своите офиси във всички стратегически градове в страната, Банка Пиреос се стреми да предложи качествено и специализирано обслужване, като непрекъснато усъвършенства и разширява предлаганите услуги. В подкрепа на малкия и среден бизнес функционират специализирани центрове за цялостно обслужване на малки и средни предприятия, а чрез дъщерните дружества в групата на Банка Пиреос, институцията  предлага на своите клиенти разнообразни решения и широка гама от продукти.

Дъщерните компании на Банка Пиреос функционират като независими дружества в сектори, като управление и посредничество на недвижими имоти, застрахователно посредничество и лизинг. Това са Пиреос Лизинг България АД, което предлага финансов лизинг на дълготрайни материални активи, финансов и оперативен лизинг на леки автомобили; Пиреос Застрахователен Брокер ЕООД, което предоставя професионални консултации в областта на застраховането и качествено застрахователно покритие и Булфина ЕАД, което обслужва интересите на Банка Пиреос в областта на недвижимите имоти.

Банка Пиреос България е носител на различни отличия като „Финансов продукт на годината”, „Банкер на годината”, „Бранд мениджър на годината”, „Най-успешно представен международен бранд”, „Най-добра печатна реклама”. Същото така, банката е отличена за „Изключително качество и висока степен на автоматизация на платежния процес”, както и сред ”Най-добрите бизнес супермарки в България” и първа в категория “Инвеститор в маркетинг, свързан с кауза” за 2012 г. за дарителска кампания “Благодетел”, реализирана съвместно с УНИЦЕФ.

Членове на БФБЛ

» Присъединете се към БФБЛ

© 1999-2015 БФБЛ. Всички права запазени | Условия за ползване
Уеб дизайн и програмиране M3 Communications Group, Inc.
Следвайте ни в: