БФБЛ в медиите

БФБЛ празнува юбилей с двама президенти

Точно 20 години след основаването си, Българският форум на бизнес лидерите (БФБЛ)отбеляза своя юбилей с коктейл за компании-членове, партньори и съмишленици. Към празника се присъединиха и президентите Петър Стоянов и Росен Плевнелиев, заместник-кметът на Столична община Дончо Барбалов, представители на бизнес и граждански организации, чуждестранни посланици и дипломати.

Създаването на благоприятна бизнес среда се отплаща на компаниите

През 1998 година почти нямаше чуждестранни инвеститори. Думата бизнес беше по-скоро дума "далавера". Сега вече имаме съвсем различна бизнес среда. Този коментар направи в предаването „12+3“ Ираван Хира, председател на Българския форум на бизнес лидерите.

Ираван Хира: Ценностите на бизнес етиката у нас се споделят от все повече компании

Днешна България е така различна от България преди 20 години, казва председателят на Българския форум на бизнес лидерите

Maxim Behar re-elected into the Board of the Business Leaders Forum

Bulgarian PR expert and diplomat Maxim Behar was re-elected as a member of the Management Board of the Bulgarian Business Leaders Forum (BBLF).

Левон Хампарцумян избран за зам.-пред. на Българския форум на бизнес лидерите

Общото събрание преизбра Максим Бехар, Зоя Паунова и Боряна Манолова за членове на УС

Левон Хампарцумян бе избран за заместник-председател на Българския форум на бизнес лидерите

Левон Хампарцумян, член на Управителния съвет на Българския форум на бизнес лидерите (БФБЛ) и главен изпълнителен директор на „УниКредит Булбанк”, бе избран единодушно за заместник-председател на организацията на провелото се вчеpа годишно Общо събрание. Мандатите на дългогодишните членове на Борда Максим Бехар, управител на „М3 Комюникейшънс Груп“, и Зоя Паунова, главен изпълнителен директор на „Астра Зенека“, бяха подновени. Събранието подкрепи и кандидатурата на Боряна Манолова, главен изпълнителен директор на „Сименс България“, за втори тригодишен мандат.

Нови назначения в управителния съвет на Българския форум на бизнес лидерите

Българският PR експерт Максим Бехар бе избран отново за член на управителния съвет (УС) на Българския форум на бизнес лидерите (БФБЛ). Той е сред основателите на форума преди 20 години, беше негов председател в продължение на два мандата от 2001 г. до 2007 г., след което зам.-председател за още два мандата и оттогава неизменно е член на борда. Бехар е също доживотен почетен член на форума от 2007 г. насам.

Форум, посветен на потенциала за инвестиции в Западните Балкани

Ден преди политическият елит на Европа да се събере в София, в Националния дворец на културата се провежда форум, посветен на инвестиционния потенциал на Западните Балкани. Съорганизатори са българското европредседателство и форумът на бизнес лидерите.

Срещите за Западните Балкани започнаха с темата за инвестициите

Конференцията има за цел да насърчи регионалното сътрудничество в икономическата сфера

Новините на Нова

Членове на БФБЛ

» Присъединете се към БФБЛ

© 1999-2019 БФБЛ. Всички права запазени | Условия за ползване | Политика за поверителност
Уеб дизайн и програмиране M3 Communications Group, Inc.
Следвайте ни в: