БФБЛ в медиите

Новите мениджъри

Главният директор "Корпоративна политика и правни отношения" в "Теленор България" Ирина Василевска (вляво) и главният директор "Продажби" на Българската телекомуникационна компания (БТК) Мирослав Петров (вдясно) влизат в управителния съвет на Българския форум на бизнес лидерите (БФБЛ).

Нови попълнения в управителния съвет на Българския форум на бизнес лидерите

Общото събрание на Българския форум на бизнес лидерите (БФБЛ) избра Ирина Василевска, главен директор "Корпоративна политика и правни отношения" в "Теленор България", и Мирослав Петров, главен директор "Продажби" и член на управителния съвет (УС) на БТК за членове на УС на организацията.

Нови членове на Борда на Българския форум на бизнес лидерите

Ирина Василевска, главен директор „Корпоративна политика и правни отношения“ в „Теленор България”, и Мирослав Петров, главен директор продажби и член на УС на VIVACOM бяха избрани за членове на Управителния съвет на Българския форум на бизнес лидерите от годишното Общо събрание на организацията

Българският форум на бизнес лидерите избра нови членове

Представители на телeкомите влязоха в УС на БФБЛ

Ирина Василевска, главен директор „Корпоративна политика и правни отношения“ в Теленор България, и Мирослав Петров, главен директор продажби и член на УС на VIVACOM, станаха членове на Управителния съвет на Българския форум на бизнес лидерите след гласуването на годишното Общо събрание на организацията.

Нови членове на борда на Българския форум на бизнес лидерите

Посланикът на Австрия: България не реализира потенциала си

България има огромен потенциал да развива икономическите си партньорства, но това не се случва без усилия и безплатно. Това обяви посланикът на Австрия Н. Пр. Роналд Хаузер по време на Втората годишна среща на Българския форум на бизнес лидерите с посланиците. Темата беше "Потенциалът на България - практически подход към икономически партньорства".

Не реализирате потенциала си в икономиката, критикува ни австрийският посланик

"Имам усещане, че България не е реализирала изцяло потенциала си в много области, особено в икономиката", посочи австрийският посланик. Затова той смята, че дискусията трябва да се фокусира върху това доколко страната ни е атрактивно място за чуждестранните инвеститори. Той оцени като положително това, че икономическият растеж е стабилен.

Австрийският посланик: България не реализира своя потенциал в икономиката

България не реализира своя потенциал в икономиката. Това заяви посланикът на Австрия у нас Роланд Хаузер пред участниците във Втората годишна среща на Българския форум на бизнес лидерите.

Новините на NOVA

На официална церемония на 14 март 2017 г. БФБЛ обяви победителите в своите Годишни награди за отговорен бизнес 2016.

Членове на БФБЛ

» Присъединете се към БФБЛ

© 1999-2017 БФБЛ. Всички права запазени | Условия за ползване
Уеб дизайн и програмиране M3 Communications Group, Inc.
Следвайте ни в: