Изберете година:

Срещи с посланици, правителство и бизнес 2018

БФБЛ представи новите лидери в своята общност

На специално събитие Форумът приветства официално управителите на 11 новоприсъединени компании-членове, представени бяха и новоназначени висши мениджъри (още).

 

20 години заедно

На 6 ноември 2018 г., точно 20 години след основаването си, Българският форум на бизнес лидерите отбеляза своя юбилей с коктейл за компании-членове, партньори и съмишленици под мотото "20 години заедно". Към празника се присъединиха и президентите Петър Стоянов и Росен Плевнелиев, заместник-кметът на Столична община Дончо Барбалов, представители на бизнес и граждански организации, чуждестранни посланици и дипломати (още).

 

Западните Балкани могат заедно да се възползват от огромния си потенциал

Конференция на тема „Инвестиционен потенциал на Западните Балкани“, организирана от БФБЛ и Българското председателство на Съвета на ЕС, се проведе в НДК на 16 май 2018 г. Единствената бизнес дискусия сред съпътстващите събития на срещата на върха между ЕС и държавите в региона имаше за цел да очертае възможностите за развитие и привличане на партньори, както и да насърчи регионалното икономическо сътрудничество като част от европейската интеграция на Западните Балкани и основен двигател на техния напредък (още).

 

Трета годишна среща на БФБЛ с посланиците

На 16 април 2018 г. Българският форум на бизнес лидерите (БФБЛ) проведе традиционната си годишна среща  с посланиците. Ексклузивното събитие, което събира бизнес общността, дипломатическия корпус и висши представители на изпълнителната власт, тази година се състоя под егидата на вицепремиера и министър на външните работи Екатерина Захариева, а дипломатически партньор бе посолството на Израел в София (още).

Членове на БФБЛ

» Присъединете се към БФБЛ

© 1999-2019 БФБЛ. Всички права запазени | Условия за ползване | Политика за поверителност
Уеб дизайн и програмиране M3 Communications Group, Inc.
Следвайте ни в: