Изберете година:

Срещи с посланици, правителство и бизнес 2017

Общността на отговорния бизнес приветства новите лидери

Българският форум на бизнес лидерите представи най-новите членове на своята общност. В събитието на 4 декември в гранд хотел „София” участие взеха управители на компаниите, присъединили се към Форума през 2017 година, както и новоназначени висши мениджъри (още).

Борисов: България е пример за останалите държави

В съответствие с мисията си да допринася за това България да е все по-добро място за инвестиции, работа и живот Българският форум на бизнес лидерите организира среща с правителството под мотото „Бизнесът и правителството в един отбор” на 17 октомври 2017 г. в хотел Балкан с участието на министър-председателя Бойко Борисов (още).

БФБЛ проведе своята втора годишна среща с посланиците

Станалата традиционна годишна среща между отговорния бизнес, държавните институции и чуждестранните посланици, акредитирани в София с мото „Потенциалът на България – практически подход към икономически партньорства” се състоя с подкрепата на министерството на външните работи и в партньорство с австрийското посолство (още).

Бизнесът обсъди приоритетите на българското председателство на ЕС през 2018-а

Дискусия „Бъдещето на Европа. Българското председателство 2018 и приоритетите на българския бизнес и общество“ се проведе на 23 февруари 2017 г. в Дома на Европа в София (още).

Членове на БФБЛ

» Присъединете се към БФБЛ

© 1999-2018 БФБЛ. Всички права запазени | Условия за ползване
Уеб дизайн и програмиране M3 Communications Group, Inc.
Следвайте ни в: