Олимпиада на бизнес лидерите

Олимпиадата на БФБЛ е спортно събитие, създадено за забавление и почивка на всички членове на Форума и техните семейства, както и на други представители на бизнеса в България, дипломати, държавни служители и политици, спортисти, журналисти и приятели на БФБЛ. Те се събират, за да прекарват един ден в честна надпревара и да премерят сили на спортния терен в различни олимпийски и неолимпийски дисциплини, сред които футбол, баскетбол, волейбол, бадминтон, тенис, дартс, шах, табла и др.

Гостите на събитието всяка година имат възможност да се впуснат в горещия ритъм на салсата под умелото ръководство на професионални инструктори, както и да опитат късмета си в традиционната лотария, където се раздават над 100 награди, предоставяни безвъзмездно от членове и приятели на Форума.

Непринудената атмосфера и приятните емоции ежегодно събират внушителен брой участници: представители на едни от най-големите български и международни компании, политици, представители на дипломатически мисии, на медии и на неправителствения сектор.

Членове на БФБЛ

» Присъединете се към БФБЛ

© 1999-2019 БФБЛ. Всички права запазени | Условия за ползване | Политика за поверителност
Уеб дизайн и програмиране M3 Communications Group, Inc.
Следвайте ни в: