Лидери за бъдещето

Проектът „Лидери за бъдещето” е уникален като замисъл и мащаб за България и е насочен към решаване на един от най-сложните проблеми, които среща обществото ни днес – недостатък на лидери с етика, размах, смелост, отдаденост и резултатност.

Успешният бизнес изисква високообразовани и мотивирани служители, а "Лидери за бъдещето" дава възможност на млади таланти и бъдещи мениджъри в български компании да се учат директно от най-добрите в съвременния бизнес свят. Чрез серия от срещи с изявени личности на европейско и световно ниво, БФБЛ се стреми да подкрепи тяхното професионално развитие и лидерско мислене. Регулярните срещи дават възможност на талантливите участници да се включат в мрежа от контакти между млади професионалисти - бъдещи лидери и мениджъри.

„Лидери за бъдещето” може да се превърне в част от програмата по КСО на всяка компания. С предоставяне на възможност за участие, всеки работодател може да изрази своето признание към тези, които демонстрират изключителни умения и резултатност в работата си.

Първите три лекции бяха изнесени от Росен Плевнелиев – бивш министър на регионалното развитие и благоустройството, избран за президент на РБългария през ноември 2011 г., Дейвид Фаджано – главен оперативен директор на световноизвестния „Дейл Карнеги Трейнинг”, и Том Кейт Роуч – вицепрезидент за Централна Европа, Балканите, Прибалтика и ОНД в „Астра Зенека”.

Проектът се провежда под патронажа на г-жа Йорданка Фандъкова, кмет на София.

Членове на БФБЛ

» Присъединете се към БФБЛ

© 1999-2020 БФБЛ. Всички права запазени | Условия за ползване | Политика за поверителност
Уеб дизайн и програмиране M3 Communications Group, Inc.
Следвайте ни в: