Майсторски бизнес класове

Майсторските бизнес класове са професионална програма за обучение на бъдещи бизнес лидери - най-мащабната и дългосрочна инициатива на Форума, която БФБЛ провежда при изключителен успех през целия период на съществуването й от 2003 от 2011 г.

Основната цел на проекта „Майсторски бизнес класове” е да срещне бизнеса с младите хора и заедно с това да изгради отговорна връзка между настоящите и бъдещите бизнес лидери.

Всеки майсторски клас разглежда в няколко последователни лекции най-актуалните проблеми на „реалния” бизнес. Целта е да се навлезе в по-дълбоки подробности в различни сфери от бизнеса и по този начин да се изгради мост между теоретичната подготовка на студентите и реалните очаквания на бизнеса от тях. Лектори са мениджъри на водещи компании, които доброволно представят пред студентите информация за бизнес средата, съвременните локални и международни тенденции, разглеждат казуси от ежедневието, най-интересните маркетингови тенденции, правят общ преглед на бизнеса и споделят историите на собствения си успех.

Проектът търпи постоянно развитие, за да отговаря на нуждите на младите хора и да им предоставя нови възможности. Дисциплините за класовете са многообразни и различни, а мащабът на проекта се разширява всяка година, като той се провежда не само в София, но и във Варна, Пловдив, Бургас и Свищов. Майсторските бизнес класове се провеждат от 2001 година, като над 10 000 студенти са участвали в класовете, а лектори са били представители на близо 300 компании. Проектът предоставя достъп на близо 200 компании до най-голямата база данни от талантливи студенти в България.

Партньор на БФБЛ в това начинание е агенцията за управление на човешки ресурси ЕЙМС Хюман Кепитъл.

Членове на БФБЛ

» Присъединете се към БФБЛ

© 1999-2020 БФБЛ. Всички права запазени | Условия за ползване | Политика за поверителност
Уеб дизайн и програмиране M3 Communications Group, Inc.
Следвайте ни в: