Новини от БФБЛ и партньори

Край на кандидатстването в Годишните награди за отговорен бизнес за 2020 г.

16 февруари 2021
Край на кандидатстването в Годишните награди за отговорен бизнес за 2020 г.

Приключи кандидатстването в 18-ото издание на НАГРАДИТЕ ЗА ОТГОВОРЕН БИЗНЕС 2020 – най-авторитетния национален конкурс за корпоративна социална отговорност и устойчиво развитие. Въпреки неочакваните трудности през 2020 г. отново повече от 100 проекта, осъществени от повече от 70 компании, се борят за призовете в шестте категории и двете специални награди Engage за ангажираност на служителите и Diversity@Work за многообразие и социално включване на работното място.

Благодарим на всички участници за това, че споделиха своите примери за успешни инициативи в полза на хората, обществото и природата! Ако сте подали проект, но не виждате своята компания в приложения списък с номинации, моля, свържете се с нас до края на деня на 22 февруари 2021 г. (понеделник).

Очаквайте подробности за номинациите и членовете на журито съвсем скоро. Следвайте ни и в социалните мрежи с #bblfawards2020 за новини около конкурса.

Не пропускайте възможността да промотирате своя бранд, продукт или услуга като спонсор на престижните Награди за отговорен бизнес 2020 и официалната церемония по награждаване, която по традиция привлича гости от бизнес елита, висши представители на институциите, дипломати и медии.  

Със съдействието на сребърния партньор M3 Communications Group, Inc. и бронзовия партньор Дънди Прешъс Металс.

Медийни партньори: Еconomy.bg, Manager News, твоят Бизнес, Инвестор медия груп, Enterprise, NGO.bg, БАПРА, АИКБ, БТПП


Сребърен партньор


Бронзов партньор