Новини от БФБЛ и партньори

Нови членове на БФБЛ

27 ноември 2020
Нови членове на БФБЛ

На заседанието си вчера, което се проведе онлайн, Управителният съвет на БФБЛ прие единодушно кандидатурите на пет компании за членство във Форума.

Приветстваме с добре дошли в общността на отговорния бизнес:

Консехо - българска компания, съставена от професионални консултанти, технически експерти и одитори с дългогодишен опит при изграждане на бизнес системи за управление.

Содексо Пасс България - част от френската Содексо Груп, у нас компанията разработва и предоставя цялостни решения за социални придобивки и възнаграждения.

Такеда - иновативна глобална фармацевтична компания, създадена в Япония през 1781 г. Днес присъства в над 80 държави и региони по света, а в България стъпва през 2008 г.

Тинк Смарт - българска компания с широко портфолио от ИТ продукти, решения и услуги, които помагат на клиентите да изградят и повишат ефективността, производителността, сигурността и надеждността на своята ИТ инфраструктура.

Фармалекс България - част от глобалната компания PharmaLex Group, световен лидер в областта на консултантските услуги за разработване, регистрация и регулация на лекарства, проследяване на лекарствената безопасност и услуги по качество във фармацевтичната индустрия.

Повече за всяка от компаниите ще намерите в секция "Членове".