Новини от БФБЛ и партньори

Приветстваме най-новите членове на БФБЛ

11 септември 2020
Приветстваме най-новите членове на БФБЛ

На редовното си заседание вчера Управителният съвет на Форума единодушно одобри кандидатурите за членство в организацията на петзвездния хотел в сърцето на София Хаят Риджънси София и Парк Лейн Дивелъпмънтс -  лидер в сектора на недвижимите имоти.   

От началото септември Hyatt Regency Sofia заема своето достойно място в голямото семейство на Hyatt Hotels Corporation, което обединява 21 отличителни бранда с повече от 900 хотела в над 65 държави на 6 континента. Откриването на хотела отбелязва важно събитие за компанията Hyatt, която стратегически разширява присъствието на бранда в Югоизточна Европа. 

Hyatt Regency Sofia може да се похвали със 183 просторни стаи за гости, включително 22 стилни апартамента. Интериорният дизайн е вдъхновен от цветовете, формите и символиката на българската шевица, а голяма част от стаите са с тераси с великолепна гледка към планината и спокойния вътрешен двор. Всяка стая разполага с панорамни прозорци и всички удобства за пълноценен престой. Ексклузивният президентски апартамент на хотела предлага на гостите, търсещи рафиниран лукс, частен достъп икрасива тераса с панорамна гледка към златните куполи на храм-паметник „Св. Александър Невски” и София. Гостите, отседнали в Regency Club стаи и апартаменти, се наслаждават на допълнителни удобства като безплатна закуска, питиета и ордьоври.

Парк Лейн Дивелъпмънтс АД е компания с лидерски позиции, която оперира в сектора на недвижимите имоти и развива и управлява първокачествени офис сгради. В момента компанията е фокусирана върху изграждането и развитието на Park Lane Office Centrеклас „А“ бизнес сграда, която се намира в гр. София, срещу метростанция „Витоша“ и шопинг мол Paradise Centrе.