Новини от БФБЛ и партньори

Отговорност по време на криза

20 март 2020
Отговорност по време на криза

Добрите практики на компаниите на сайта на БФБЛ

В условията на извънредно положение във връзка с разпространението на коронавируса и УС на Форума се адаптира към динамичната ситуация и заседава дистанционно. По-рано днес членовете на Борда обмениха своя опит от първата седмица на работата от вкъщи и онлайн срещите с екипите си, и обсъдиха продължаващата дейност на организацията в динамичната обстановка на пандемия от COVID-19, включително възможностите за онлайн срещи и консултации с нашите членове и партньори, за което ще ви информираме допълнително.

Акцент на дискусията бе и бързата и щедра подкрепа от страна на отговорните компании на усилията на лекари и специалисти в ограничаването на разпространението и лечението на COVID-19. Гордеем се с ангажимента на бизнеса да подпомогне борбата с болестта и виждаме на практика, че частният сектор действа отговорно, ефективно и мащабно в момент на криза. В същото време членовете на БФБЛ от гражданския сектор също мобилизират своите усилия, за да са максимално полезни в новите условия.

В тази връзка БФБЛ се обръща с апел към своите членове, партньори и съмишленици да споделят информация за своите добри практики на подкрепа към обществото в критичния за страната ни момент. Отговорните акции на компаниите и инициативите на гражданските организации ще намерят място на сайта на Форума, в месечния ни бюлетин и профилите ни в социалните мрежи. Уверени сме, че добрите примери не само трябва да бъдат отбелязвани, но ще послужат за идея или вдъхновение и на много други компании и организации. 

Вижте инициативите за дарителски акции и добри примери от нашите членове и други отговорни компании на сайта ни тук.

За да споделите своя новина, моля, влезте в профила си и използвайте функционалността "Публикувай новина". Тя изисква да качите текст и снимка (jpg, jpeg), които ще бъдат прегледани от редактор и публикувани на уеб страницата, а впоследствие и в месечния ни бюлетин.

Следете сайта и профилите ни в социалните мрежи за актуална информация. Както досега, нашият екип е на разположение по телефон и имейл - вижте контактите ни тук

Свържете се с нас по всякакъв повод - ние сме на линия!