Благотворителен търг на звездите – онлайн издание

01 юни 2020
Благотворителен търг на звездите – онлайн издание

КАКВО: БЛАГОТВОРИТЕЛЕН ТЪРГ НА ЗВЕЗДИТЕ специално онлайн издание

КОГА: 1-6 юни 

КЪДЕ: На сайта на фондация “Заедно в час” ТУК

КАУЗАТА: Събитието, което обединява хора от бизнеса и популярни личности зад каузата образование, за първи път ще има и своя онлайн вариант. Така още повече хора от цял свят могат да се включат и да подкрепят новите учители по програма "Нов път в преподаването" на фондация “Заедно в час”! БФБЛ отново е съорганизатор на събитието.

ЗАЩО СЕГА:  Глобалната пандемия промени изцяло как общуваме, работим и живеем. Вирусът промени и училището – начинът, по който децата учат и учителите преподават, ролите, които имахме за всеки един в образователния процес. И докато дистанционното обучение отвори врати за различни възможности и иновации, за много деца от най-уязвимите общности достъпът до образование в момента е още по-труден, а неравенствата се задълбочават. В тази ситуация пролича и колко много имаме нужда от учители лидери - професионалисти, които смело и проактивно подкрепят своите ученици и училищни екипи да се адаптират към новата среда; хора, които са осъзнати, креативни и готови да учат в движение, за да развиват у учениците умения и знания за бъдеще, което не познаваме.

ТЪРГ НА ЗВЕЗДИ: Пет популярни личности и изявени професионалисти от различни сфери подготвиха пет онлайн дейности, които даряват за мисията на “Заедно в час”. Всяка една от тези дейности може да откупите, като се включите в онлайн търга от 1 до 6 юни на сайта на “Заедно в час”. Всички набрани средства ще бъдат дарени за дейността на “Заедно в час”.

КАК ДА СЕ ВКЛЮЧИТЕ:

  • Регистрирайте се предварително още сега – ще получите допълнителна информация и предварително известие, когато започне търгът.
  • Поканете приятели – споделете емоцията и обединете преживяването с приятели. Може дори да откупите звезда заедно.
  • Следете всеки ден от 1 до 6 юни на сайта на "Заедно в час" отключените наддавания за всяка отделна звезда и дейността, която тя предлага, а вие имате възможност да купите.
  • Наддавайте и спечелете дейността, която най-много искате.
  • С печелившо наддаване автоматично дарявате на “Заедно в час” и подкрепяте успеха на всяко дете! 

Повече информация: Всички подробности са сайта на "Заедно в час"  ТУК.

За допълнителна информация и възможности за спонсорство, моля, свържете се с Цветанка Манчева на ts.mancheva@zaednovchas.bg или на +359893 322 315.