Новини от членовете на БФБЛ

И тази година dm отбелязва Giving Friday вместо Black Friday

20 ноември 2020
И тази година dm отбелязва Giving Friday вместо Black Friday

3% от събрания оборот на 27.11. ще бъде дарен за кауза, защото #givingisthenewblack.

И тази година в dm ще спазим традицията да кажем на черното бяло и ще превърнем Black Friday в Giving Friday. Ще дарим 3% от оборота си на 27.11.2020 – от магазини dm и от онлайн поръчки от https://bit.ly/2Khgd4B – за едно добро дело. Защото вярваме, че времето преди Коледа е перфектният момент да си припомним, че има хора и каузи, зад които е важно да застанем.

На миналогодишния Giving Friday с Ваша помощ събрахме 10 880 лв., които дарихме на Център по детска хемодиализа към СБАЛ по детски болести „Проф. Иван Митев“.

Тази година 3% от оборота ни на 27.11. ще отидат при SOS Детски селища в полза на звено „Майка и бебе“ – кауза, която подкрепяме не за първи път заедно. Звено „Майка и бебе“ се грижи за млади майки и бременни жени, предоставяйки им възможност за временно настаняване.

Пазарувай с чиста съвест на 27.11. в магазини dm или на https://bit.ly/2Khgd4B и подкрепи инициативата с #givingisthenewblack


Още новини

Hewlett Packard Enterprise управлявана от Selectium e най-динамичната компания

Hewlett Packard Enterprise управлявана от Selectiu...

Горди сме да бъдем №1 в годишната класация на „Капитал“ за най-динамични компании – „Гепард“ в България! Това е признание за успеха на #hpe стратегията, основана на We advance the......»