Новини от членовете на БФБЛ

БОДУ СОД с дарение и инициатива за набавяне на медицински изделия

16 март 2020
БОДУ СОД с дарение и инициатива за набавяне на медицински изделия

„БОДУ СОД" проявява изключителна загриженост при справянето със ситуацията с COVID-19 в страната ни в условията на извънредно положение.

Нашата инициатива е за закупуване на медицински изделия, включително респираторни апарати, за борба с коронавируса, които в настоящия момент са крайно недостатъчни в болничните заведения и така необходими на родните медици.

БОДУ СОД  дарява тестове за COVID-19 на стойност 48 996,00 лв. с ДДС. Всеки, който желае да се присъдини към нашата инициатива или да закупи допълнително медицински изделия за борба с коронавируса, може да се обърне към нас, а ние към Националния щаб, за съдействие и информация за набавяне на най-необходимите артикули.

Нека всеки, който споделя идеята ни, се включи в нашето начинание, защото общите усилия са винаги успешни!

За подробности и информация желаещите да ни подкрепят в нашата инициатива могат да се обръщат към г-жа Милена Георгиева, 0877 860 717 и office@bodusod.bg.


Още новини

Лидл България на 10

Лидл България на 10

Скъпи журналисти, клиенти и партньори, Тази година е специална за нас, защото Лидл България отбелязва 10 години на българския пазар. Спомняте ли си каква беше Вашата 2010 год......»