Новини от членовете на БФБЛ

Асоциацията на възпитаниците на Американския университет с дарителска гала на 11 октомври

01 октомври 2019
Асоциацията на възпитаниците на Американския университет с дарителска гала на 11 октомври

Възпитаниците на Американския университет в България ви канят на Гала вечер AUBG Alumni Pledge Gala & Party, отбелязваща първата дарителска кампания, организирана от завършилите университета студенти. „Предай нататък“ е израз на благодарността на възпитаниците и цели да покаже в действие как сплотеността и ангажираността към благотворителност могат да променят живота на младежи и да оказват въздействие върху средата, в която живеем. Стремежът на организаторите е през следващите 10 години да бъдат дарени 5 000 000 долара за осигуряване на най-доброто обучение за новите поколения студенти на АУБ.

Станете част от обещанието на възпитаниците, които с признателност и любов даряват средства за бъдещите студенти на АУБ.

AUBG Alumni Pledge Gala & Party

11 октомври, 19:00 ч.

Клуб „City Stage“, Национален дворец на културата, София

AUBG Alumni Pledge Gala & Party е събитие с обещание, поето възпитаниците на АУБ. Те знаят колко много са получили от университета и затова са щастливи да помогнат на повече вдъхновени младежи да учат и да развиват заложбите си.

Сред гостите ще бъдат председателят на Настоятелството д-р Каролин Стефанко, президент на College of Saint Rose (Олбъни, Ню Йорк); членове на Настоятелството, сред които Васил Терзиев (випуск 2001), съосновател на Телерик, Румяна Тренчева (випуск 2000), която отговаря за управлението на общия бизнес и партньорската мрежа на SAP в Централна и Източна Европа, Йордан Карабинов (випуск 1997), президент на ААА и управляващ съдружник в JK&Parners; вр.и.д. президент на АУБ д-р Дейвид Еванс и др.

По време на Галата очаквайте букет от представления от студентски клубове към АУБ – мюзикъл, музикални изпълнения и артистични изяви. Някои от най-талантливите студенти на университета, носители на стипендии и председатели на студентски клубове също ще бъдат сред гостите на събитието.

Асоциацията на възпитаниците на Американския университет в България е първата по рода си организация, основана с мисията да осигурява подкрепа и връзка между завършилите университета студенти. Тя е с нестопанска цел и през годините съхранява единството и духа на общността. ААА предлага много възможности както на завършилите, така и на настоящите студенти, като менторство, лекции, стажове и възможности за работа.

Присъединете се към нас и вижте как всички работят заедно, за да творят нови възможности и да откриват нови хоризонти за младите в България.

Други новини от членове на БФБЛ

Петя Димитрова от Пощенска банка с награда от „Банкер на годината“

04 декември 2019

Меню с кауза в „Хилтън“ София

28 ноември 2019

Стопанска академия „Д. А. Ценов” засвидетелства признанието си към корпоративното дарителство в България

26 ноември 2019
Всички новини

Новини от БФБЛ

Старт на Наградите за отговорен бизнес 2019

bg/05 декември 2019

Нови компании в общността на Българския форум на бизнес лидерите

bg/03 декември 2019

БДФ награди най-големите корпоративни дарители за 2018 г.

bg/22 ноември 2019
Всички новини

Членове на БФБЛ

» Присъединете се към БФБЛ

© 1999-2019 БФБЛ. Всички права запазени | Условия за ползване | Политика за поверителност
Уеб дизайн и програмиране M3 Communications Group, Inc.
Следвайте ни в: