Новини от членовете на БФБЛ

Американският университет с благотворителен голф турнир тази събота

25 септември 2019
Американският университет с благотворителен голф турнир тази събота

Събитието набира средства за студенти за трети път

Благотворителен голф турнир ще се проведе на 28 септември (събота) в „Пирин Голф и Кънтри Клуб“ край Банско. Целта е да бъдат набрани средства за стипендии за талантливи студенти на Американския университет в България (АУБ) с интереси в спорта. Висшето училище организира спортното мероприятие за трета поредна година. На него редовно присъстват представители на публичния и частния сектор, дипломати, предприемачи, преподаватели и студенти.

„Голф турнирът е сред  най-успешните, приятни и зареждащи инициативи, които провеждаме. Винаги сме водени от желанието да осигурим за нашите студенти най-доброто образование, условия и възможности за развитие. Тази година 98% от всички първокурсници получиха стипендии и финансова помощ, защото са млади хора с удивителни постижения и потенциал, който трябва да бъде развиван и подкрепян“, каза д-р Дейвид Еванс, в.и.д. президент на АУБ.

Всички, които желаят да подкрепят каузата, могат да се запишат за участие в голф турнира. Той е за любители и предоставя възможност за общуване в приятелска атмосфера сред прохладата и очарованието на Пирин. За да бъде максимално достъпен, се предлагат индивидуални или групови пакети, които да отговорят на финансовите възможности на всички участници. За онези от тях, които имат малък или нулев опит в голфа, са предвидени уроци за начинаещи. За придружителите на участниците е организирана съпътстваща програма – разтоварваща разходка в местността Погледец.

Форматът на състезанието е индивидуален Stableford в 2 дивизии. Турнирът започва с равен старт, а до края на деня участниците предават своите score карти. Най-добре представителите се ще бъдат наградени вечерта, по време на официалния коктейл. Голф турнирът на 28 септември е част от различни благотворителни събития, организирани всяка година от АУБ. При всички тях основна цел винаги е набирането на средства за стипендии с цел финансово подпомагане на студентите.

Повече информация за турнира и програмата ще намерите тук.

Други новини от членове на БФБЛ

А1 с безплатни обучения по компютърна грамотност за възрастни хора в страната

02 октомври 2019

Фондациите са най-големите дарители в България

01 октомври 2019

Асоциацията на възпитаниците на Американския университет с дарителска гала на 11 октомври

01 октомври 2019
Всички новини

Новини от БФБЛ

181 940 лв. набра Вечер на добродетелите 2019 в подкрепа на на най-малките

bg/08 октомври 2019

Вижте звездите в Благотворителния търг на звездите тази година

bg/01 октомври 2019

Как да въведем подходяща работна среда за хората с увреждания

bg/26 септември 2019
Всички новини

Членове на БФБЛ

» Присъединете се към БФБЛ

© 1999-2019 БФБЛ. Всички права запазени | Условия за ползване | Политика за поверителност
Уеб дизайн и програмиране M3 Communications Group, Inc.
Следвайте ни в: