Новини от членовете на БФБЛ

Адвокатско дружество „Гугушев и партньори“ номинирано за наградите Chambers Diversity & Inclusion Europe за 2019 г.

30 август 2019
Адвокатско дружество „Гугушев и партньори“ номинирано за наградите Chambers Diversity & Inclusion Europe за 2019 г.

Наградите Chambers Diversity & Inclusion Awards насочват вниманието към забележителни адвокатски кантори, които са водещи в процеса на промяна и интеграция, като допринасят за напредъка на равенството в правната професия. Престижният конкурс се ръководи от директора на Chambers Diversity & Inclusion Дий Секар и има за цел да насърчи развитието на социалното включване в правната професия в световен мащаб чрез проучвания, обучения, семинари, форуми и награди.

Ежегодно наградите Chambers Diversity & Inclusion отбелязват постиженията на онези адвокатски кантори и физически лица, които развиват европейската традиция за насърчаване на многообразието и социалното включване. Церемонията по награждаването популяризира тези ценности, като вдъхновява и други компании да променят отношението си към неравенството.

Адвокатско дружество „Гугушев и партньори“ беше номинирано в категорията „Отличаваща се фирма в стимулирането на многообразието и професионалното включване“. Тази категория признава усилията на правните фирмите да гарантират, че на различните кандидати се предоставят равни възможности за назначаване, задържане и повишение.

„Удоволствие е за нас да съобщим, че са обявени номинациите за Chambers Diversity & Inclusion Awards Europe 2019 и нашата компания е номинирана в една от категориите на този престижен конкурс… Да бъдем признати за нашия упорит труд и усилия заедно с нашите клиенти и други адвокатски кантори е огромна чест за нас“, заяви Виктор Гугушев, адвокат и партньор в Адвокатско дружество „Гугушев и партньори“.

Екипът на Адвокатско дружество „Гугушев и партньори” се състои от отличени експерти в различни правни сфери, включително, но не само корпоративно и търговско право, сливания и придобивания, процесуално представителство, недвижими имоти, интелектуална собственост, енергетика, медии и телекомуникации, обществени поръчки и данъчно право. Тяхната работа е широко призната като пример за прогрес, иновации и високи стандарти за правни услуги в България.

Адвокатско дружество „Гугушев и партньори“ има множество спечелени награди и отличия през годините. Екипът е носител на престижната награда „Адвокатско дружество на годината“ два пъти – през 2017 г. и 2015 г. Призовете бяха обявени от уважаваното списание „Правен свят“ и Института за международно правно развитие в България. В допълнение през 2018 г. най-младият ни партньор адв. Виктор Гугушев заслужено спечели отличието „Млад юрист на годината“, предоставено от Националните награди за правосъдие „Темида“, а адв. Йоана Иванова бе обявена за водещ специалист в категория „Интелектуална собственост“ от международната правна директория „Legal 500“.

През последната година развитието и професионализмът на екипа бяха признати и чрез още две забележителни отличия - наградата Business Excellence за 2019 г. от Corporate Insider - най-влиятелният сайт за корпоративни новини, и наградата Best Employer Branding Project отново за 2019 г. от B2B Media Group - водеща B2B маркетинг медия в Европа. Номинацията на Адвокатско дружество „Гугушев и партньори“ за „Отлични постижения в международните правни услуги“ в наградите Law Society’s Excellence Awards 2019 е поредното значимо признание за изключителното ниво на професионализъм и качество на услугите на кантората.

Имайки предвид всички номинации и награди, призът в категория "Отличаваща се фирма в стимулирането на многообразието и социалното включване" е изключително подходяща за „Гугушев и партньори“ поради постоянния ни стремеж да приветстваме, развиваме и разширяваме идеята за равенството във всяка една негова форма в професионалния свят. Церемонията по награждаването ще се проведе на 1 октомври в Амстердам. Поздравления на всички номинирани лица и фирми!

#ChambersDIAwards2019

Други новини от членове на БФБЛ

Shell организира форум за бъдещето на транспорта

20 септември 2019

BILLA България отново е „Национален победител“ на Европейските бизнес награди

20 септември 2019

Време е за брънч в Хилтън София

20 септември 2019
Всички новини

Новини от БФБЛ

NEXT DIFI 2019 е на 3 октомври

bg/20 септември 2019

Председателят на БФБЛ Левон Хампарцумян на откриването на учебната година в Стопанска академия - Свищов

bg/17 септември 2019

Конференция за борба с трафика на хора на 26 септември

bg/12 септември 2019
Всички новини

Членове на БФБЛ

» Присъединете се към БФБЛ

© 1999-2019 БФБЛ. Всички права запазени | Условия за ползване | Политика за поверителност
Уеб дизайн и програмиране M3 Communications Group, Inc.
Следвайте ни в: