Новини от членовете на БФБЛ

„Гугушев и партньори“ с номинация за престижни правни награди

01 август 2019
„Гугушев и партньори“  с номинация за престижни правни награди

Адвокатското дружество е номинирано за престижните награди Law Society’s Excellence Awards 2019 – най-високото признание на адвокатските кантори в Англия и Уелс.

Адвокатско дружество „Гугушев и партньори“ е българска адвокатска кантора, основана преди 13 години и с офиси в София и Брюксел. Кантората е един от лидерите на българския правен пазар, предоставяйки висококачествени интегрирани правни услуги на национални и международни корпорации, финансови институции, както и на българското правителство. Номинацията на фирмата в Law Society’s Awards 2019 е в категорията „Отлични постижения в международните правни услуги“.

Като компания, част от Международния отдел на The Law Society of England and Wales, Адвокатско дружество „Гугушев и партньори“ се стреми да предоставя международни правни услуги на своите клиенти, покриващи най-високите стандарти на качество. Екипът се гордее, че са постигнали тази цел, оценена от многобройните си доволни клиенти, множеството награди и топ класиране в международните правни директории.

„Ние сме единствената българска кантора, приета за член на международния отдел на The Law Society of England and Wales. За нас това е невероятно признание за нашите международни и трансгранични проекти, както и за нашата силна връзка с базираните във Великобритания компании. Да бъдеш номинирана адвокатска кантора е постижение само по себе си за всички кандидати. Аз лично ще присъствам на церемонията в Лондон, но независимо кой е победителят, най-важното е да продължим да предоставяме същите висококачествени услуги на нашите клиенти. Искам да изразя дълбоката ни признателност към The Law Society of England and Wales за предоставената възможност“, коментира адв. Виктор Гугушев, партньор в Адвокатско дружество „Гугушев и партньори“.

Тазгодишните Excellence Awards ще отличат огромния принос на номинираните адвокатски кантори към обществото. Президентът на The Law Society Саймън Дейвис заяви: „Да бъдеш номиниран за награда за отлични постижения означава да бъдеш признат като един от най-добрите в професията. Номинираните фирми и адвокати трябва да бъдат поздравени, че отиват отвъд това да подкрепят клиентите си, като често се справят с трудни и понякога спорни области на закона.“

Номинацията в The Law Society’s Excellence Awards 2019 не е първото важно правно отличие, което българската адвокатска кантора получава. Нейният опит и високи постижения в предоставянето на услуги са признати от различни международни правни директории като Legal 500, Chambers & Partners Europe, IFLR 1000 отново въз основа на отзивите на клиенти.

Силно доказателство за въздействието на комплексните и мултифункционални правни услуги, предоставяни на клиенти, несъмнено е нивото на удовлетвореност на клиентите, изразено по различни поводи, благодарение на което Адвокатско дружество „Гугушев и партньори” е удостоено с най-престижната правна награда в България „Кантора на годината” за 2015 г. и 2017 г. Независимо от това, не само фирмата като цяло, но и отделните адвокати също са награждавани за своите постижения от уважавани и известни национални и международни правни списания и мрежи.

Адвокатско дружество „Гугушев и партньори“ инвестира в използването на различни ресурси за насърчаване и усъвършенстване на нови системи и методи за цялостното развитие на бизнеса и предоставяне на правни услуги. Кантората е член и централен офис на PONTES the CEE Lawyers Legal Network, която обединява повече от 150 специалисти в 7 юрисдикции в региона на Централна и Източна Европа, предоставящи висококачествени комплексни правни услуги на клиенти по различни сложни трансгранични въпроси.

Престижните Excellence Awards 2019 на The Law Society са важен ежегоден конкурс. Пълните категории с номинации могат да бъдат намерени на уебсайта на организацията: https://www.lawsociety.org.uk/support-services/events/excellence-awards/shortlist/

Победителите се обявяват на церемонията по връчване на наградите на Law Society's Excellence Awards в Лондон на 23 октомври 2019 г.

Други новини от членове на БФБЛ

Теленор продължава с обучения по дигитална безопасност за родители

14 ноември 2019

Теленор продължава с обучения по дигитална безопасност за родители

14 ноември 2019

Лидл България и Асоциация „Родители“ стартират инициатива за здравословно и балансирано хранене на децата в училище

14 ноември 2019
Всички новини

Новини от БФБЛ

Възможностите за регионално сътрудничество в търговията – акцент на Investor Finance Forum

bg/13 ноември 2019

Вижте новите лидери!

bg/05 ноември 2019

Левон Хампарцумян със звание „Следовник на народните будители“

bg/02 ноември 2019
Всички новини

Членове на БФБЛ

» Присъединете се към БФБЛ

© 1999-2019 БФБЛ. Всички права запазени | Условия за ползване | Политика за поверителност
Уеб дизайн и програмиране M3 Communications Group, Inc.
Следвайте ни в: