Новини от членовете на БФБЛ

Отличия за Cargill България

12 юли 2019
Отличия за Cargill България

Cargill в България получи две награди по време на Годишните награди на b2b Media: „Бизнес лидер на годината“ за изпълнителния директор на компанията в България и оперативен мениджър на нейния център за споделени бизнес услуги в София – Методи Георгиев, и „Иновативна идея на годината“ за колаборацията на Cargill със Софийския университет „Св. Климент Охридски“ за кампанията „Твоето бъдеще е тук. Успехът е в България“.

Методи Георгиев получи персоналната награда за „Бизнес лидер на годината“ за изключителните му лидерство и постигнати резултати на структурата на Cargill в България. Веднага след награждаването Методи Георгиев каза: „Признанието, получено в този престижен конкурс, е за целия ни екип и умението да привличаме невероятни таланти и да ги задържаме в компанията. Многократно съм казвал, че за нас хората винаги са на първо място – те са нашият най-ценен и важен капитал. Гордея се да съм част от компания, в която хората са стратегически приоритет и аплодирам екипът ни в България за усилията, които полагат, за да могат хората и партньорите ни да се развиват.“

Кампанията „Твоето бъдеще е тук. Успехът е в България“ беше отличена за „Иновативна идея“. Целта на инициативата е да насочи вниманието на младите българи, че могат да имат добро образование и професионално развитие в страната чрез партньорството на Софийски университет с компании като Cargill. Доц. д-р Теодор Седларски, декан на Стопански факултет към университета коментира: „Cargill в България е основен двигател и първата компания, застанала зад каузата. Благодарене на колаборацията ни успяхме да демонстрираме възможностите за младите в България.

Cargill оперира в България от 2006 г., а нейният център за споделени бизнес услуги, който бе открит в София през 2014 г., осигурява работа на над 1000 професионалисти. Те управляват международните бизнес процеси на Cargill на повече от 15 езика и предлагат широко портфолио от висококачествени услуги с добавена стойност в Европа, Близкия изток и Африка в сферата на финансите, транспорта и логистиката, стратегическото снабдяване и доставки, както и управлението на човешки ресурси.

 

###

За Cargill:

Cargill е световен лидер в търговията с храни и свързаните с тях селскостопански, финансови и промишлени продукти и услуги. 155 000-те служители на Cargill в 70 страни работят непрекъснато за постигането на нашата цел да изхранваме света по безопасен, отговорен и екологичен начин. Всеки ден осъществяваме връзката между фермери и пазари, клиенти и продукти, както и между хората и животните с храната, от която се нуждаят, за да просперират. Съчетаваме 153-годишния си опит с новите технологии и познания, за да служим като доверен партньор на клиентите ни в хранителната индустрия, земеделието, финансовата и промишлената сфера в над 125 държави. Заедно изграждаме по-силно и устойчиво бъдеще за селското стопанство.

Центърът за споделени бизнес услуги на Cargill в София е един от 7-те подобни центрове на компанията, в които са изнесени специфични за нея процеси. Оттук над 1000 експерти работят за Cargill в много държави в Европа. Дейностите, с които те подпомагат компанията, са основно финанси, човешки ресурси, доставки и логистика. Cargill инвестира в местните общности чрез развитие на икономиката, партньорство и предоставяне на комбинирани с доброволен труд усилия на своите служители.

Повече за компанията вижте на www.cargill.bg и www.cargill.com

 

Други новини от членове на БФБЛ

Shell организира форум за бъдещето на транспорта

20 септември 2019

BILLA България отново е „Национален победител“ на Европейските бизнес награди

20 септември 2019

Време е за брънч в Хилтън София

20 септември 2019
Всички новини

Новини от БФБЛ

NEXT DIFI 2019 е на 3 октомври

bg/20 септември 2019

Председателят на БФБЛ Левон Хампарцумян на откриването на учебната година в Стопанска академия - Свищов

bg/17 септември 2019

Конференция за борба с трафика на хора на 26 септември

bg/12 септември 2019
Всички новини

Членове на БФБЛ

» Присъединете се към БФБЛ

© 1999-2019 БФБЛ. Всички права запазени | Условия за ползване | Политика за поверителност
Уеб дизайн и програмиране M3 Communications Group, Inc.
Следвайте ни в: