Новини от членовете на БФБЛ

Два билета до Азия в благотворителната томбола на Азиатски фестивал 2019

12 юни 2019
Два билета до Азия в благотворителната томбола на Азиатски фестивал 2019

Балийски масаж от ръцете на най-опитните масажисти, ваучери за екзотична вечеря в екзотична атмосфера на екзотичен ресторант, вълнуваща разходка с яхта в язовир Искър, разтърсващи сетивата, ръчно-направени шоколадови изделия... Тези и още 50 предмети и преживявания, сред които и голямата награда, предоставена от Turkish Airlines – 2 двупосочни билета до Азия, очакват да бъдат спечелени от участниците-късметлии в благотворителната томбола по време на Азиатския фестивал „Магията на Изтока“ на 15 юни.

Талончетата за томболата вече са пуснати в продажба на сайта на Eventim и ще бъдат достъпни до 22:00 ч. на 13 юни. Срещу само 5 лв. всеки човек, било то в България или в което и да кътче в чужбина, би могъл да се сдобие поне с 1, а защо не и с 5, 10 и повече билети, коитор освен че ще го доближат до голямата награда, ще му дадат възможност да допринесе за благородната кауза на фондация „За Нашите Деца“ – повече деца да останат в семействата си и да не бъдат изоставени.

Всички средства от продажбата на билетите Eventim ще дари за каузата. С тя, екипът на организацията ще помогне на родителите на поне 15 деца да се справят с трудностите и да не се разделят с децата си. Фондацията вярва, че най-доброто място за развитие на детето е неговото семейство, затова се старае да подкрепи родителите още в първите мигове, когато се чувстват уязвими и сами и не знаят как да постъпят. Специалистите разговарят с майките и татковците, изследват кои са причините, довели до вземането на тежкото решение да се разделят с детето си, насърчават ги, че ще се справят, уверяват ги, че ще са до тях дотогава, докато не се почувстват достатъчно уверени, че могат да се справят самостоятелно. А когато е необходимо им помагат с осигуряване на адаптирано мляко, дрешки, пюрета, козметика, лекарства и други консумативи, нужни за посрещането на всяко дете у дома.

Освен Eventim тази година за втори пореден път повече от 17 държави от най-големия континент на Земята припознават каузата на фондацията и я превръщат в кауза на фестивала. Всички посолства-участници ще дарят средствата от продажбата на сувенири-уникати, аксесоари, екзотични храни и напитки в подкрепа на щастливото детство в семейство.

Станете част от Магията! От общата кауза! Дайте шанс на повече деца да растат с родителите си, да не посрещат предизвикателствата в живота си сами, с чувство, че са отхвърлени и неискани. Един билет, а всъщност толкова много за някой друг. Със силата да променя съдби.

Пълните условия на благотворителната томбола са достъпни тук.

Повече за фестивала тук.

Повече за каузата на събитието тук.

Други новини от членове на БФБЛ

Американският университет в България определи първия стипендиант по програмата Rising Impactors

21 юни 2019

Кандидатствай в програмата "Предприемачество за нестопански организации" 2019/2020

20 юни 2019

Максим Бехар избран за Президент на Световния комуникационен форум в Давос

19 юни 2019
Всички новини

Новини от БФБЛ

Олимпиадата на бизнес лидерите 2019 е на 29 юни

bg/14 юни 2019

Мост може да бъде изграден, ако се строи и от двете страни

bg/13 юни 2019

Левон Хампарцумян е новият председател на Българския форум на бизнес лидерите

bg/31 май 2019
Всички новини

Членове на БФБЛ

» Присъединете се към БФБЛ

© 1999-2019 БФБЛ. Всички права запазени | Условия за ползване | Политика за поверителност
Уеб дизайн и програмиране M3 Communications Group, Inc.
Следвайте ни в: