Новини от членовете на БФБЛ

Максим Бехар избран за Председател на PR Комитета на Световната федерация на консулите

03 май 2019
Максим Бехар избран за Председател на PR Комитета на Световната федерация на консулите

Почетните консули Борислав Боянов и Виктор Меламед също с места в два от комитетите

Максим Бехар, Почетен генерален консул на Република Сейшели в България и PR експерт със световно признание, бе избран днес за Председател на Комитета по PR и медии към Световната федерация на консулите (FICAC).

Това е поредно признание за Бехар, след като до края на 2017 г. той беше Президент на Световната PR организация (ICCO), а в момента е в състава на петчленния Изпълнителен комитет. Също така Максим Бехар е Вицепрезидент и говорител на Асоциацията на почетните консули в България (АПКБ).

Освен Бехар, FICAC избра Борислав Боянов, Председател на Асоциацията на почетните консули в България и Почетен генерален консул на Малта, за член на Юридическия комитет, както и Виктор Меламед, Почетен генерален консул на Тайланд – за член на Икономическия комитет.

Имената на председателите и членовете на комитетите можете да намерите тук: https://www.ficacworld.org/ficac-committees/central-committees/

FICAC e неправителствена организация, акредитирана към Организацията на обединените нации, чиято цел е да обедини консулства и консулски асоциации от цял свят и да представи нови възможности за обмяна на опит и добри практики. Федерацията работи за оптимизация на консулската дейност и осигуряване на по-добри крайни резултати чрез създаването на глобална мрежа за развитие на международните отношения.

„Радвам се, че представители на Асоцията на почетните консули в България ще вземат активно участие в работните комитети на Световната федерация. АПКБ отскоро е пълноправен член на FICAC, но представя отлични проекти и организира полезни месечни срещи. Сигурен съм, че работата ни с колегите от България ще бъде много ползотворна“, каза Н.Пр. Никос Маргалополус, Генерален секретар на FICAC.

За Световната федарация на консулите (FICAC):

Световната федерация на консулите е неправителствена организация на ООН, основана през 1982 в Копенхаген. Тя представлява световна мрежа от консулски асоциации, създадена с цел обединяване и обмяна на опит между консулите по света. Сред целите на организацията са още укрепване на взаимоотношенията между отделните консулства, внасяне на яснота по отношение на задълженията и отговорностите, правата и привилегиите на почетните и кариерните консули. Резултатите, към които се стреми Федерацията, са координирани решения и цялостно подобряване на ефективността и статута на консулските институции.

За Асоциацията на Почетните консули в България:

Асоциацията на Почетните консули в България, създадена през 2004 г. в София, е пълноправен член на Световната федерация на консулите и работи в сътрудничество с Европейската асоциация на Почетните консули, със седалище в Брюксел. Асоциацията има свой собствен Етичен кодекс и активно участва в обществения и дипломатически живот в много страни.

За Максим Бехар:

Максим Бехар е български бизнесмен, журналист и дипломат. Освен CEO на водещата българска PR агенция M3 Communications Group, Inc., той е и Почетен генерален консул на Република Сейшели в България, а в края на 2017 г. приключи своя мандат като Президент на Световната PR организация ICCO

Други новини от членове на БФБЛ

Центърът за споделени бизнес услуги на Cargill в София спечели наградата за Shared Service Centre за 2019 година

22 май 2019

NLP Nike Run – спорт за мозъка и тялото

20 май 2019

Lidl каза лично 14 500 пъти благодаря на свои клиенти в цялата страна

14 май 2019
Всички новини

Новини от БФБЛ

Личностното развитие, критичното и креативно мислене – основна цел на образованието

bg/15 май 2019

Старт на „Мениджърска академия за училищни директори” на „Образование България 2030” и БФБЛ

bg/10 май 2019

БАПРА връчи своите награди BRIGHT AWARDS 2019

bg/25 април 2019
Всички новини

Членове на БФБЛ

» Присъединете се към БФБЛ

© 1999-2019 БФБЛ. Всички права запазени | Условия за ползване | Политика за поверителност
Уеб дизайн и програмиране M3 Communications Group, Inc.
Следвайте ни в: