Новини от членовете на БФБЛ

Над 400 участници вече се регистрираха за Postbank Business Run 2019

09 април 2019
Над 400 участници вече се регистрираха за Postbank Business Run 2019

Най-голямата корпоративна щафета се провежда на територията на Бизнес Парк София, а през тази година и в Бургас, Пловдив и Варна

102 отбора от 45 компании са регистрирани до момента в седмото издание на междуфирменото благотворително състезание Postbank Business Run, което ще се проведе на 2 юни (неделя) от 10 часа в Бизнес Парк София. Корпоративната щафета се организира за пореден път от спортен клуб „Бегач“ с подкрепата на Пощенска банка. Основна цел на проекта е да бъде привлечено вниманието на хората към здравословния начин на живот, като се провокира у тях желанието за победа чрез екипна работа и сътрудничество в името на благородна кауза.

Най-големият тиймбилдинг в България включва три състезания в едно събитие. Postbank Business Run е щафета по бягане с отбори от фирми, в която всеки отбор се състои от 4 души и всеки участник бяга 4 км (4 обиколки). Според регламента отборите от 4 човека могат да бъдат смесени – от мъже и жени, подобно на екипите, в които работят ежедневно. Инициативата се очаква да събере отново над 1 200 участници, като към бегачите ще се присъединят и над 50 деца на възраст от 4 до 16 г. в надпреварата Kids Run, която се извършва от сертифицирани треньори по програмата на IAAF –Kid’s Athletics. За трета поредна година ще се проведе и състезанието за изпълнителни директори и висши мениджъри CEO Dash, което ще се състои непосредствено преди основното състезание. През 2018 в него се включиха 22 изпълнителни директори.

През 2018 г. в състезанието се включват над 1200 участници и са дарени 13 500 лв. в подкрепа на 3 благотворителни каузи. Тазгодишното издание на корпоративната щафета ще се проведе в подкрепа на две каузи. Събраните средства (30% от таксата участие на фирмите) ще бъдат дарени за стипендии „Продължи“ на Националната асоциация по приемна грижа и фондация BCause за подкрепа на ученици в приемни семейства да продължат успешното си представяне в училище и по проект на фондация „Воден път“ за осигуряване на водна рехабилитация на деца с увреждания.

През 2019 г. състезанието ще се проведе в още три града:

  • 8 юни – Бургас
  • 9 юни – Варна
  • 6 октомври – Пловдив

Победителите ще получат позлатени щафети, а отборите, класирани съответно на второ и трето място – посребрена и медна такава. Специалната награда на Пощенска банка за „Най-бърз женски отбор“ за трета поредна година очаква своите победителки.

Всички желаещи фирми могат да запишат своите отбори на сайта на събитието www.businessrun.begach.com до 27 май (понеделник) или докато се достигне максималния брой от 350 отбора.

 

 

Други новини от членове на БФБЛ

Петя Димитрова от Пощенска банка с награда от „Банкер на годината“

04 декември 2019

Меню с кауза в „Хилтън“ София

28 ноември 2019

Стопанска академия „Д. А. Ценов” засвидетелства признанието си към корпоративното дарителство в България

26 ноември 2019
Всички новини

Новини от БФБЛ

Старт на Наградите за отговорен бизнес 2019

bg/05 декември 2019

Нови компании в общността на Българския форум на бизнес лидерите

bg/03 декември 2019

БДФ награди най-големите корпоративни дарители за 2018 г.

bg/22 ноември 2019
Всички новини

Членове на БФБЛ

» Присъединете се към БФБЛ

© 1999-2019 БФБЛ. Всички права запазени | Условия за ползване | Политика за поверителност
Уеб дизайн и програмиране M3 Communications Group, Inc.
Следвайте ни в: