Новини от членовете на БФБЛ

„Твоето бъдеще е тук. Успехът е в България“ на Cargill България и Софийския университет

28 март 2019
„Твоето бъдеще е тук. Успехът е в България“ на Cargill България и Софийския университет

Инициативата стартира със събитие на 3 април в Ректората

Доц. Теодор Седларски, декан на Стопанския факултет на Софийския университет, съвместно с мениджърския екип на Cargill в България канят на откриващото събитие на инициативата „Твоето бъдеще е тук. Успехът е в България“.

Целта на инициативата „Твоето бъдеще е тук. Успехът е в България“ е да демонстрира на студентите как сътрудничеството между университетите и компаниите може да осигури качествено образование, а с това и добра кариерна реализация в България. По време на откриването ще бъдат представени и резултати от проучване за нагласите на младите хора относно висшето образование в България и чужбина и перспективите, които те виждат за кариерна реализация в България. Убедени сме, че България е по-доброто място за живот и кариера, но е нужно повече хора да преосмислят нагласите си към родната страна. Затова предвиждаме редица събития, лекции и работилници, с които да разкажем на младите хора за новите възможности както в образованието, така и за съвременните модели и тенденции в бизнеса.

Резултатите от допитването до младежите за пореден път потвърждава необходимостта от това бизнесът да поеме своята роля в подготовката на студентите. За тази цел в инициативата „Твоето бъдеще е тук. Успехът е в България“ лектори от бизнеса от една страна ще споделят своя практически опит в диалог със студентите, а от друга ще им предоставят реални бизнес казуси и ще работят с тях като ментори. Инициатива се основава на идеята да се променят и обогатяват самите обучителни програми и курсове в съответните специалности. Ще се предоставят възможности на младите хора да придобият практически опит във водещи компании още преди старта на професионалната им реализация.

За Софийския университет „Св. Климент Охридски“ и Cargill е чест, ако приемете поканата ни да присъствате на откриващото събитие на инициативата „Твоето бъдеще е тук. Успехът е в България“. Ще се радваме на присъствието Ви на 03.04.2019 г. от 16:00 часа в централното фоайе на Ректората на Софийския университет.

Други новини от членове на БФБЛ

Голф турнир за събиране на средства AUBG & Friends

12 август 2019

„Гугушев и партньори“ с номинация за престижни правни награди

01 август 2019

Български дарителски форум набира кандидати за наградите „Най-голям корпоративен дарител“

23 юли 2019
Всички новини

Новини от БФБЛ

Честната игра и отборният дух победиха в 16-ата Олимпиада на бизнес лидерите

bg/01 юли 2019

Нашите шампиони

bg/29 юни 2019

Първа среща на участниците в “Мениджърска академия за училищни директори”

bg/28 юни 2019
Всички новини

Членове на БФБЛ

» Присъединете се към БФБЛ

© 1999-2019 БФБЛ. Всички права запазени | Условия за ползване | Политика за поверителност
Уеб дизайн и програмиране M3 Communications Group, Inc.
Следвайте ни в: