Новини от членовете на БФБЛ

Камелия Славейкова, изпълнителен директор на Shell България и Гърция, е номинирана за жена на десетилетието

28 февруари 2019
Камелия Славейкова, изпълнителен директор на Shell България и Гърция, е номинирана за жена на десетилетието

Камелия Славейкова, изпълнителен директор на Shell България, мениджър Комуникации за ЦИЕ и изпълнителен директор на Shell Гърция, е номинирана в престижния конкурс Жена на десетилетието в категория „Бизнес и общество“.

Като изключителен професионалист, който освен това подкрепя разнообразни социални каузи, тя е една от дамите в България, които наистина се отличават с приноса си за по-добра бизнес среда и общество. Камелия Славейкова е и дългогодишен член на Борда на Българския форум на бизнес лидерите. Форумът обединява организации със споделени ценности, които развиват бизнеса си по отговорен, прозрачен и етичен начин, и работят заедно за подобряване на социалната среда в България.

„За мен е огромна чест да бъда номинирана за Жена на десетилетието. Горда съм, че усилията, които полагам за подобряване на бизнес средата, и тези, които са насочени към обществото, са така високо ценени“ – сподели Камелия Славейкова.

Конкурсът Жена на десетилетието се организира от Woman.bg и награждава жени, които са допринесли за създаването на по-добро общество и са се превърнали във вдъхновение и пример за подражание за останалите през последните 10 години. Това са първите такива награди и отличават дами в 10 различни категории: Кино – театър, Музика, Мода, Бизнес и общество, Малък екран, Перо, Интернет, Кауза, Майките, които ни вдъхновяват, и Спорт. Гласуването се извършва онлайн на платформата www.Awards.Woman.bg, а церемонията по награждаване ще се състои на 6 март.

Можете да гласувате за Камелия Славейкова ТУК.

За Shell България

Shell е на българския пазар от 27 години, като е една от водещите компании в бизнеса с търговия с петролни продукти със своите 100 обекта. През този период компанията въведе и утвърди високотехнологичните горива Shell V-Power, услугата euroShell Card за отложено плащане и ефективно администриране на автопарка на бизнес клиентите, както и програмата за лоялност ClubSmart. Всеки месец в търговските комплекси Shell в България се обслужват повече от 1 милион клиенти.

Компанията Shell разшири своето бизнес присъствие в България и навлезе в дейностите по търсене и проучване на нефт и природен газ. С решение на Министерски съвет от 16 октомври 2015 г. Shell Exploration and Production (LIX) BV получи разрешение за търсене и проучване на нефт и природен газ в площта „блок 1-14 Хан Кубрат“ (с предишно наименование  „блок 1-14 Силистар“), разположена в континенталния шелф и в изключителната икономическа зона на Република България в Черно море. Това бе последвано от подписване на договор за търсене и проучване на 23 февруари 2016 г. с Министерство на енергетиката. Договорът за проучване на блок „Хан Кубрат“ е за петгодишен срок, с право на две удължения  от по две години. С решение на Министерски съвет от 21 април 2017г., последвано от подписване на допълнително споразумение към договора за търсене и проучване, правата и задълженията по разрешението за търсене и проучване на нефт и природен газ бяха прехвърлени на Shell International Exploration and Development Italia S.P.A, считано от 01.08.2017 г.

От октомври 2017 г. Shell разшири своя бизнес в България, като добави доставката на авиационно гориво към бизнес портфейла си в страната. Shell & MOH Aviation Fuels Bulgaria, която е 100% дъщерно дружество на Shell & MOH Aviation, ще бъде доставчик на Летище София, което е най-голямото летище в България.

Други новини от членове на БФБЛ

Центърът за споделени бизнес услуги на Cargill в София спечели наградата за Shared Service Centre за 2019 година

22 май 2019

NLP Nike Run – спорт за мозъка и тялото

20 май 2019

Lidl каза лично 14 500 пъти благодаря на свои клиенти в цялата страна

14 май 2019
Всички новини

Новини от БФБЛ

Личностното развитие, критичното и креативно мислене – основна цел на образованието

bg/15 май 2019

Старт на „Мениджърска академия за училищни директори” на „Образование България 2030” и БФБЛ

bg/10 май 2019

БАПРА връчи своите награди BRIGHT AWARDS 2019

bg/25 април 2019
Всички новини

Членове на БФБЛ

» Присъединете се към БФБЛ

© 1999-2019 БФБЛ. Всички права запазени | Условия за ползване | Политика за поверителност
Уеб дизайн и програмиране M3 Communications Group, Inc.
Следвайте ни в: