Новини от членовете на БФБЛ

Първите 12 социално отговорни компании се включиха в „Тази Коледа чудесата правите Вие!“

04 декември 2017
Първите 12 социално отговорни компании се включиха в „Тази Коледа чудесата правите Вие!“

Дванадесет социалноотговорни компании вече подготвят интересни инициативи в офисите си, които ще приютят коледния дух. Весело настроение и доброта през най-празничния месец от годината ще помогнат на новородени бебета в риск да не започват живота си зад стените на домове за изоставени деца.

Първите участници в петото издание на „Тази Коледа чудесата правите вие“ на фондация „За Нашите Деца“ са: Deichmann, BRITANICA - филиал Люлин, адвокатска кантора „Пенков, Марков и партньори”, Sutherland Global, Профи кредит, Kreston Bulmar, ING Bank, Abrites, Компас, Кика Бу, Порше София Изток и BOLD Fashion.

Те избраха по една от 12-те различни идеи за коледна забава. Три организации ще наберат средства чрез „Вкусът на Коледа“, две чрез „Кино в офиса“, а други две избраха традиционния „Коледен базар“.

Всички тези различни компании са обединени от една обща кауза – да помогнат на повече деца да живеят със своите родители и да имат шанс за щастливо детство и достойно развитие. Каузата на кампанията е превенция на раздялата, защото семейството единствено може да даде уюта и подкрепата, нужни за развитието на едно дете. С набраните средства от кампанията екипът на фондацията ще подкрепи семейства още в родилното отделение, за да не се разделят с децата си и да ги дарят с щастливо детство.

Ако сте социално отговорна организация и искате да помогнете на деца в риск и техните родители, посетете сайта на кампанията http://yourmiracles.eu и разгледайте списъка с предизвикателства, които доказват, че да правиш добро е лесно и може да бъде много забавно. На сайта ще откриете и пакет с необходимите за организирането на всяка от инициативите материали.

Станете част от коледната кампания като заявите участие на charity@detebg.org, за да успеем заедно да сбъднем мечтата на стотици деца за семейство!

 

 

 

Други новини от членове на БФБЛ

Коледа с кауза

13 декември 2017

Купете си коледна картичка, която оживява

02 декември 2017

Максим Бехар в световната PR Стена на славата

01 декември 2017
Всички новини

Новини от БФБЛ

Награди за отговорен бизнес 2017 - често задавани въпроси

bg/11 декември 2017

Общността на отговорния бизнес приветства новите лидери

bg/05 декември 2017

Популярни личности и бизнес лидери подкрепиха учителите по програма „Заедно в час” по време на Благотворителния търг на звездите

bg/24 ноември 2017
Всички новини

Членове на БФБЛ

» Присъединете се към БФБЛ

© 1999-2017 БФБЛ. Всички права запазени | Условия за ползване
Уеб дизайн и програмиране M3 Communications Group, Inc.
Следвайте ни в: