Новини от членовете на БФБЛ

TELUS International Europe инвестира 50 000 лв. в обновяването на училище в Пловдив

08 юни 2017
TELUS International Europe инвестира 50 000 лв. в обновяването на училище в Пловдив

Седмото издание на TELUS Ден на подкрепа в България се проведе на 3 юни в училището за деца с увреден слух "Проф. д-р Стоян Белинов" в Пловдив. Обновяването на сградата и училищния двор стана възможно благодарение на усилената работа на над 250 служители на TELUS International Europe в Пловдив и инвестиция от 50 000 лв. от страна на компанията. Водещият аутсорсинг доставчик стартира инициативата миналата година, когато отново с помощта на повече от 200 от служителите си и бюджет от 50 000 лв. започна ремонтните дейности в училището.

В рамките на TELUS Ден на подкрепа бяха ремонтирани училищната сграда и общежитията - 4 коридора и 13 стаи бяха изцяло пребоядисани, бяха заменени подовите им настилки, както и радиаторите, гардеробите и вратите. Топлата връзка между училището и общежитията беше преобразена в приятна зона за игри, забавление и почивка. И тази година доброволците не пропуснаха да се погрижат и за училищния двор, който те почистиха и озелениха с цветя и дървета.

"Радвам се да видя резултатите от работата ни тук днес. Тя ще се измери с усмивките на над 200 деца, които ще намерят едно по-приветливо място за учене и развитие. Искам да благодаря на всички служители на TELUS International Europe, които от началото на инициативата TELUS Ден на подкрепа тук в Пловдив дариха повече от 5000 часа от времето си, за тяхната отдаденост“, сподели Ксавие Марсенак, президент на TELUS International Europe.

„TELUS Ден на подкрепа се превръща в традиция. Министерството на образованието и науката подкрепя инициативата на TELUS International Europe и се надява тя да продължи. Вярваме в нея, защото тя дава добра посока за бъдещето на децата“ – сподели Зейнеп Ходжа, експерт в МОН.

„Благодаря на TELUS International Europe за всичко, което прави за нашето училище. Това не е само помощ, но и възпитание в приятелство и взаимопомощ, на което всички млади хора трябва да се учат“, каза Недялка Гарова, директор на училището.

Проектът е част от ежегодната международна доброволческа инициатива на TELUS, в която хиляди членове на екипа на компанията от цял свят прилагат на практика философията "даваме там, където живеем".

От началото на TELUS Ден на подкрепа в България през 2013 г. TELUS International Europe инвестира близо 400 000 лв. и е подобрила средата за повече от 1000 деца. През годините усилията на компанията са насочени към цялостното обновяване на училището за деца със зрителни увреждания "Луи Брайл" в София и ремонт на комплекса за социални услуги за деца и семейства в Пловдив. От 2016 г. компанията и всички доброволци работят за обновяване на две от трите български училища за деца с увреден слух – "Проф. д-р Дечо Денев" в София и "Проф. д-р Стоян Белинов" в Пловдив. Следващото събитие от инициативата ще се състои през септември в София, когато екипът на компанията отново ще обедини сили, за да подобри средата, в която работи и живее.

TELUS International Europe в Пловдив

TELUS International Europe отваря офиса си в Пловдив през 2009 г. През 2015 г. компанията е удостоена от община Пловдив с отличието „Инвеститор на годината“. През 2016 г. TELUS International Europe се мести в нов офис с площ от 2500 квадратни метра, където в момента работят над 280 души на 10 различни езика – английски, френски, немски, испански, италиански, гръцки, холандски, мандарин, руски и полски.

 

За TELUS International Europe

TELUS International Europe е водещ доставчик на услуги в сферата на BPO и ITO, който от 2004 г. насам предоставя висококачествени услуги за аутсорсинг на бизнес процеси. В компанията работят повече от 3500 служители на територията на 7 центъра в София, Пловдив (България), Букурещ и Крайова (Румъния), както и Манчестър и Канок (Великобритания). Компанията предоставя иновативно обслужване на клиенти по цял свят на над 35 езика. TELUS International Europe е горд член на семейството на TELUS International, доставчик на услуги за аутсорсинг на бизнес процеси с над 25 000 служители по целия свят, включително Канада, САЩ, Европа, Латинска Америка и Филипините.

За повече информация, моля, посетете нашия сайт: www.telusinternational-europe.com

Други новини от членове на БФБЛ

„Коледа по никое време“

16 август 2017

Фотоконкурсът "Благотворителността през обектива" продължава до 20 август

15 август 2017

Фондация „За Нашите Деца“ подкрепи над 300 деца, родители и специалисти в Пловдив

14 август 2017
Всички новини

Новини от БФБЛ

Кандидатствайте за наградите „Най-голям корпоративен дарител“ 2017 г.

bg/10 август 2017

Известни са носителите на Годишните награди на b2b Media

bg/06 юли 2017

„ЧЕЗ България” е шампион по футбол в Олимпиадата на бизнес лидерите

bg/26 юни 2017
Всички новини

Членове на БФБЛ

» Присъединете се към БФБЛ

© 1999-2017 БФБЛ. Всички права запазени | Условия за ползване
Уеб дизайн и програмиране M3 Communications Group, Inc.
Следвайте ни в: