Новини от членовете на БФБЛ

Teva създава IT център за върхови постижения в София

10 май 2017
Teva създава IT център за върхови постижения в София

В съответствие с продължаващите усилия за постигане на по-голяма ефективност на глобалните операции в областта на информационните технологии, Teva, собственикът на Актавис, създава модернизиран корпоративен IT център за върхови постижения (IT-COE) в София

Технологичният център в София ще позволи на Teva да подобри още повече своите ефективни IT операции, осигурявайки висококачествена поддръжка и професионално обслужване на високотехнологични услуги и подкрепа на световно ниво, обхващащи международните пазари, в които Teva работи. Центърът ще поддържа всички аспекти на услугите в областта на информационните технологии: управление на сложна инфраструктура с 10 големи центъра за данни и повече от 10 000 сървъра; подобряване на глобалната инфраструктура и платформи за електронни съобщения; поддръжка на сложни, глобални модерни приложения и стратегията на компанията за кибер-защита; предоставяне на професионална IT поддръжка за дейностите по качеството и съответствието, за да се гарантира, че Teva отговаря на всички регулаторни изисквания.

Teva е водещата глобална компания за производство на генерични лекарствени продукти и в ТОП 15 фармацевтични компании в света, която работи на повече от 80 пазара с 57 000 служители. Един от аспектите на управлението на този глобален фармацевтичен гигант е да имаме правилната технология, за да осигурим гладка и успешна работа за всички аспекти на нашия бизнес. Този нов център ще допринесе за бъдещия успех на Teva в целия свят, като гарантира, че високотехнологичните услуги работят ефективно и позволяват на Teva да успее да помогне на хората да поддържат здравословен живот. Очакваме около 30 нови работни места да бъдат създадени в София. Идеалните кандидати трябва да са квалифицирани и силно мотивирани да работят в международна работна среда. Това е отлична възможност за придобиване на опит в международни екипи, използващи най-модерните информационни технологии и услуги“, заяви Гай Хадари, старши вицепрезидент и директор на Глобалния отдел за информационни технологии на Teva Pharmaceuticals.

„Радвам се, че Teva признава България като страна с мотивирани и квалифицирани служители. В продължение на няколко години офисът на Актавис в София предоставяше технологични услуги за цяла Европа. Сега Teva и Актавис са една обединена компания, която ще наеме нови специалисти в областта на информационните технологии, които ще подпомагат глобалните технологични операции на Teva от България и ще предоставят високотехнологични услуги, които да помагат успешното протичане на глобалните бизнес процеси. Всеки професионалист в областта на информационните технологии, който иска да се включи и да допринесе за този значим международен проект на Teva в България, може да посети сайта на компанията www.actavis.bg, секция Кариери (Careers), за повече информация. Новият Център за информационни технологии на нашата компания е не само голямо признание, но и голяма отговорност за целия български екип“, каза Николай Хаджидончев, изпълнителен директор на Актавис ЕАД.

Други новини от членове на БФБЛ

Зелена линия „Витоша” от Лидл

13 юли 2017

Райфайзенбанк стартира тазгодишната си стажантска програма

07 юли 2017

425 номинации в инициативата „Ти и Lidl за по-добър живот“

03 юли 2017
Всички новини

Новини от БФБЛ

Известни са носителите на Годишните награди на b2b Media

bg/06 юли 2017

„ЧЕЗ България” е шампион по футбол в Олимпиадата на бизнес лидерите

bg/26 юни 2017

Олимпиадата на бизнес лидерите е тази събота, 24 юни

bg/14 юни 2017
Всички новини

Членове на БФБЛ

» Присъединете се към БФБЛ

© 1999-2017 БФБЛ. Всички права запазени | Условия за ползване
Уеб дизайн и програмиране M3 Communications Group, Inc.
Следвайте ни в: