Новини от членовете на БФБЛ

Teva създава IT център за върхови постижения в София

10 май 2017
Teva създава IT център за върхови постижения в София

В съответствие с продължаващите усилия за постигане на по-голяма ефективност на глобалните операции в областта на информационните технологии, Teva, собственикът на Актавис, създава модернизиран корпоративен IT център за върхови постижения (IT-COE) в София

Технологичният център в София ще позволи на Teva да подобри още повече своите ефективни IT операции, осигурявайки висококачествена поддръжка и професионално обслужване на високотехнологични услуги и подкрепа на световно ниво, обхващащи международните пазари, в които Teva работи. Центърът ще поддържа всички аспекти на услугите в областта на информационните технологии: управление на сложна инфраструктура с 10 големи центъра за данни и повече от 10 000 сървъра; подобряване на глобалната инфраструктура и платформи за електронни съобщения; поддръжка на сложни, глобални модерни приложения и стратегията на компанията за кибер-защита; предоставяне на професионална IT поддръжка за дейностите по качеството и съответствието, за да се гарантира, че Teva отговаря на всички регулаторни изисквания.

Teva е водещата глобална компания за производство на генерични лекарствени продукти и в ТОП 15 фармацевтични компании в света, която работи на повече от 80 пазара с 57 000 служители. Един от аспектите на управлението на този глобален фармацевтичен гигант е да имаме правилната технология, за да осигурим гладка и успешна работа за всички аспекти на нашия бизнес. Този нов център ще допринесе за бъдещия успех на Teva в целия свят, като гарантира, че високотехнологичните услуги работят ефективно и позволяват на Teva да успее да помогне на хората да поддържат здравословен живот. Очакваме около 30 нови работни места да бъдат създадени в София. Идеалните кандидати трябва да са квалифицирани и силно мотивирани да работят в международна работна среда. Това е отлична възможност за придобиване на опит в международни екипи, използващи най-модерните информационни технологии и услуги“, заяви Гай Хадари, старши вицепрезидент и директор на Глобалния отдел за информационни технологии на Teva Pharmaceuticals.

„Радвам се, че Teva признава България като страна с мотивирани и квалифицирани служители. В продължение на няколко години офисът на Актавис в София предоставяше технологични услуги за цяла Европа. Сега Teva и Актавис са една обединена компания, която ще наеме нови специалисти в областта на информационните технологии, които ще подпомагат глобалните технологични операции на Teva от България и ще предоставят високотехнологични услуги, които да помагат успешното протичане на глобалните бизнес процеси. Всеки професионалист в областта на информационните технологии, който иска да се включи и да допринесе за този значим международен проект на Teva в България, може да посети сайта на компанията www.actavis.bg, секция Кариери (Careers), за повече информация. Новият Център за информационни технологии на нашата компания е не само голямо признание, но и голяма отговорност за целия български екип“, каза Николай Хаджидончев, изпълнителен директор на Актавис ЕАД.

Други новини от членове на БФБЛ

Арх. Пламен Мирянов е носител на десетата титла "Мениджър на годината" за 2017 г.

15 ноември 2017

Над 83 000 лева бяха набрани по време на 12-ия Годишен благотворителен бал на фондация „Сийдър”

14 ноември 2017

Споделеното знание и опит от BAPRA Bright Awards 2017

08 ноември 2017
Всички новини

Новини от БФБЛ

БФБЛ и БАУКО отбелязаха Световния ден на ценностите

bg/26 октомври 2017

БФБЛ е партньор на българското председателство на Съвета на ЕС 2018

bg/25 октомври 2017

Как да върнем децата в училище – във фокуса на конференцията „Образование и бизнес: рЕволюция“

bg/25 октомври 2017
Всички новини

Членове на БФБЛ

» Присъединете се към БФБЛ

© 1999-2017 БФБЛ. Всички права запазени | Условия за ползване
Уеб дизайн и програмиране M3 Communications Group, Inc.
Следвайте ни в: