Членове

Еврофутбол ООД


уебстраница

Еврофутбол ООД

"Еврофутбол" – българската букмейкърска къща, оперира в развлекателния сектор в България от 1993 г. Компанията притежава лиценз за организиране на залагания върху резултати от спортни състезания, издаден от Държавната комисия по хазарта.

"Еврофутбол" е водеща компания на българския пазар, която е ориентирана в своята дейност към европейските ценности и пазари. Портфолиото й се състои от висококачествени услуги и професионално разработени продукти. Фирмата инвестира в ново поколение технологии - компютърна онлайн система, с които предлага обслужване в реално време, разнообразни възможности и улеснения за залог и значителни печалби - повече от 13 000 възможности за залози в два тиража седмично в повече от 20 различни спортове като футбол, баскетбол, волейбол, Формула 1, тенис, хокей, американски футбол и други, без да се броят олимпийските спортове. „Еврофутбол“ разполага с най-голямата франчайзингова верига в България от близо 750 обекта в цялата страна.

"Еврофутбол" участва активно в различни социални дейности, подкрепя изкуството, спорта, развива благотворителна дейност. Проектът „Печелиш и помагаш” е социална програма, разработена въз основа на идеята за обвързване на марката “Еврофутбол” с решаването на важни за обществото проблеми и възраждането на традиционни за българите ценности. Чрез него от 2007 г. до сега бяха реализирани общо 14 различни кампании. Една от тях - "Готови за успех", заслужи трето място на годишните награди за социално отговорен бизнес 2008 на Българския форум на бизнес лидерите (БФБЛ) в категорията "Инвеститор в знанието".

Еврофутбол ООД
ул. Коломан 1
1618 София, България
Тел.: +359 2 81 89 126
Факс: +359 2 81 89 107
e-mail: office@eurofootball.bg