Членове

Арт Уинър EООД


уебстраница

Арт Уинър EООД

Art Winner EООД е частна компания, работеща в областта на аудио-визуалните изкуства и културата от 2002 г. насам. Art Winner работи активно за развитие на публиките, създаване и развитие на проекти за обучение чрез забавление, забавление и реклама.

Art Winner ЕООД развива дейност като продуцентска компания от 2002 г. Има създадени повече от 450 документални филма за различни етноси, традиции и ритуали, музика и танц, изкуства и занаяти, природни забележителности и др.

Телевизионни формати, собственост на Art Winner, се разпространяват в различни медии.

Art Winner издава приключенски книги за деца от 2013 г. Поредицата книги „Хариша“ се превърна в една от най-четените сред младите читатели в България. Art Winner е организирала повече от сто срещи с детски автори в училища и библиотеки в София и в страната.

Фирмата е с богат опит в рекламните кампании, като в списъка са държавни институции, общини, частни фирми като мобилните оператори Мобилтел и Глобул, туристически агенции, международни авиокомпании като Turkish Airlines, Lot, Malev, Wizz Air, Fly Dubai, министерствата на културата, туризма и икономиката на Сърбия, Индонезия, Финландия, Мароко, Полша, Куба и др.

Art Winner има опит в реализацията на проекти, свързани с опазването на културното наследство, като "Атракции чрез изкуство" (представящи традиционни занаяти в Банско), редица пленери, фестивали и др.

Art Winner работи с националните телевизионни канали и в партньорство с над 30 медии в продължение на 15 години. Най-популярната марка за пътуване в България и сред българите в чужбина е „Без багаж” и Art Winner е продуцент на поредицата.

Art Winner е произвела редица социални документални филми на сериозни теми като наркомании, алкохолизъм, психични заболявания, осиновяване и много други.

Art Winner е реализирала редица медийни кампании, сред които са тези на MasterCard, Обединена българска банка, община Хисар, Сръбския борд по туризъм, Fly Dubai и т.н.