Новини на БФБЛ

Алманах на успешните бизнес казуси в България 2020

13 февруари 2020
Алманах на успешните бизнес казуси в България 2020

Компании-членове на БФБЛ са представени в шестото издание на проекта

За шеста поредна година излезе вече утвърденият и очакван в бизнес средите Алманах на успешните бизнес казуси в България, който е финал на изминалия шести сезон на проекта на сп. Твоят бизнес „Мениджърите споделят“.

За премиерата на Алманах 2020 пристигнаха десетки приятели, партньори, участници в настоящото и изминали издания на проекта, които първи го разлистиха. Изданието представя историите и реални казуси на компании в България, разказани от първо лице, от техните мениджъри и собственици. Неслучайно Алманахът вече се определя като реален „учебник по бизнес“.

Сред новите „герои“ в Алманах 2020 са мениджъри на компании-членове на БФБЛ като Цветелина Николова (Катаржина Естейт), Милена Драгийска (Лидл България), Максим Бехар (М3 Комюникейшънс Груп), адв. Владимир Пенков (Пенков, Марков и партньори).

„Алманах 2020 е особено ценен, защото в него са събрани истории и казуси на компании, които честват своите юбилеи – 10, 15, 20, 25 дори 30 години“, сподели Ина Георгиева, гл. редактор и създател на проекта „Мениджърите споделят“. „Особено ценни са и техните послания към хората, които се занимават с бизнес в България. Със сигурност 2020 г. ще е много предизвикателна, но когато основите на един бизнес са здрави и построени по правилата, шансът той да оцелее дори и при тежки бури е 100%. В тази връзка, споделеният опит и познания, придобити в практиката и реалния бизнес, които могат да се прочетат в изданието, са с изключителна стойност“, допълни тя.

Георги Руйчев, изпълнителен директор на Българския форум на бизнес лидерите, връчи грамота за устойчивост в бизнеса и подкрепа на проекта на Елена Илиева, маркетинг директор на Перно Рикар България, която сподели, че подкрепата на социални и значими бизнес проекти е сред приоритетите на компанията.

Повече информация: https://www.tbmagazine.net/statia/premiera-na-shesti-almanah-na-uspeshnite-biznes-kazusi-v-blgariya-2020.html

Още новини от БФБЛ

Нови членове на БФБЛ

21 февруари 2020

108 корпоративни проекта с кауза в Наградите за отговорен бизнес 2019

11 февруари 2020

Общността на отговорния бизнес подкрепи каузи в образованието и здравеопазването

05 февруари 2020
Всички новини

Новини от членове на БФБЛ

23 компании с Годишен знак за дарителство от работното място за 2019-а

bg/14 февруари 2020

Теленор отбелязва Деня за безопасен интернет с образователни видеа и кампания против онлайн тормоза

bg/11 февруари 2020

BILLA събра и дари над 21 тона храни за нуждаещи се българи през 2019 г.

bg/10 февруари 2020
Всички новини

Членове на БФБЛ

» Присъединете се към БФБЛ

© 1999-2020 БФБЛ. Всички права запазени | Условия за ползване | Политика за поверителност
Уеб дизайн и програмиране M3 Communications Group, Inc.
Следвайте ни в: