Новини на БФБЛ

Срокът за кандидатстване в Наградите за отговорен бизнес 2019 удължен до 31 януари

14 януари 2020
Срокът за кандидатстване в Наградите за отговорен бизнес 2019 удължен до 31 януари

Компаниите имат още две седмици, в които да подадат своите КСО проекти

Поради повишения интерес в последните дни крайният срок за кандидатстване в Наградите за отговорен бизнес 2019 се удължава до 31 януари включително. Подаването на номинации е безплатно и се извършва на сайта на Форума тук. Компаниите могат да дадат своя добър пример, като кандидатстват с най-добрите си инициативи в полза на хората служителите, природата и обществото.

Годишните награди за отговорен бизнес – най-престижните национални отличия в областта на социалната отговорност и устойчивото развитие, имат за цел да популяризират усилията на бизнеса в подкрепа на каузи като образование, здравеопазване, екология, развитие на талантите и на местните общности. Целта на БФБЛ е да насърчи приноса на частния сектор към създаването на по-справедливо общество и по-устойчиво бъдеще и с това да направи страната ни добро място за инвестиции, работа и живот.

Бизнес конкурсът се организира от БФБЛ за 17-а поредна година и ще отличи социалните ангажименти на компаниите в шест категории – „Инвеститор в обществото“, „Инвеститор в знанието“, „Инвеститор в околната среда“, „Инвеститор в човешкия капитал“, „Маркетинг, свързан с кауза“ и „Най-добра социална политика на малко и средно предприятие“. Всички номинирани проекти се състезават и за специалната награда Еngage за принос на служителите към кауза или инициатива на компанията.

Класираните на първите три места в екологичната категория получават още една възможност да представят проектите си, този път на международно ниво – БФБЛ ще ги номинира за участие в Европейските бизнес награди за околна среда, на които е координатор за България.

Кандидатурите ще бъдат оценени от независимо жури от признати експерти в различни области, а победителите ще бъдат обявени по време на официална гала церемония през февруари 2020 г. в София.  Не само победителите, а всички участвали в конкурса проекти ще бъдат представени както по време на церемонията, така и в специалната онлайн КСО платформа на БФБЛ.

За повече информация: www.bblf.bg.

Медийни партньори: БНТ, БНР, БТА, Еconomy.bg, Manager News, твоят Бизнес, Икономист, Инвестор медия груп, NGO.bg, БАПРА

 

Още новини от БФБЛ

12-и Годишeн благотворителен бал на БФБЛ

08 януари 2020

Подаването на кандидатури – въпроси и отговори

07 януари 2020

Пет причини да дадете добър пример за КСО

03 януари 2020
Всички новини

Новини от членове на БФБЛ

1400 деца и семейства се довериха на фондация „За Нашите Деца“ през изминалата година

bg/15 януари 2020

През 2019 г. BILLA дари 57 783 лв. в подкрепа на двойки с репродуктивни проблеми

bg/10 януари 2020

Общественият борд на TELUS International Bulgaria отново подкрепя граждански организации

bg/06 декември 2019
Всички новини

Членове на БФБЛ

» Присъединете се към БФБЛ

© 1999-2020 БФБЛ. Всички права запазени | Условия за ползване | Политика за поверителност
Уеб дизайн и програмиране M3 Communications Group, Inc.
Следвайте ни в: