Новини на БФБЛ

Дай добър пример!

04 декември 2019
Дай добър пример!

Старт на Наградите за отговорен бизнес 2019

Българският форум на бизнес лидерите (БФБЛ) обявява началото на кампанията за кандидатстване в Наградите за отговорен бизнес 2019. Най-авторитетният национален конкурс за корпоративна социална отговорност и устойчиво развитие е отворен за номинации от днес, а в състезанието могат да се включат всички компании у нас без значение дали са членове на БФБЛ и в кой сектор на икономиката оперират.

Подаването на кандидатури е безплатно и онлайн на уебсайта ни тук. Номинации могат да подават както компаниите, както и техните партньори от неправителствения или комуникационния сектор. Крайният срок е 15 януари 2020 г.

„Годишните награди за отговорен бизнес са добра възможност за отговорните компании да демонстрират своя иновативен подход, постигнати резултати или ефективно партньорство в подкрепа на хората, природата и цялото общество. Целта ни е да представим широка палитра от работещи решения на актуални социални предизвикателства, както и да отличим най-добрите. С участието си в конкурса компаниите се включват и в КСО платформата на убесайта на БФБЛ с програми и кампании, които отговарят на нуждите на обществото и устойчивото развитие. Ще се радваме да покажем възможно най-много добри примери, убедени сме, че ги има и че си струва повече хора да научат за тях”, коментира председателят на БФБЛ Левон Хампарцумян.

Годишните награди за отговорен бизнес на БФБЛ за 17-и път ще отличат обществените ангажименти на компаниите в шест категории: „Инвеститор в обществото“, „Инвеститор в знанието“, „Инвеститор в околната среда“, „Инвеститор в човешкия капитал“, „Маркетинг, свързан с кауза“ и „Най-добра социална политика на малко и средно предприятие“. Всички номинирани проекти се състезават и за специалната награда Еngage за принос на служителите към определена кауза или инициатива на компанията. Финалистите в екологичната категория получават още една допълнителна възможност да представят проекта си, този път на международно ниво – БФБЛ ще ги номинира за участие в Европейските бизнес награди за околна среда, на които е координатор за България.

Кандидатурите ще бъдат оценени от независимо жури от признати експерти в различни области, а победителите и финалистите ще бъдат обявени по време на традиционната гала церемония през февруари 2020 г. в София.

Ако вашата компания подкрепя обществени каузи, грижи се за опазването на околната среда или инвестира в хората си, то конкурсът е чудесна платформа, за да популяризирате усилията си, а и да спечелите признанието на журито.

Целта на Наградите, които БФБЛ провежда за 17-а година, е да отличи най-добрите корпоративни проекти в областта на социалната отговорност и устойчивото развитие. БФБЛ се стреми да насърчи всички представители на частния сектор да провеждат отговорни политики в областта на общественото развитие, екологията, образованието, квалификацията на служителите и много други.

Още новини от БФБЛ

Срокът за кандидатстване в Наградите за отговорен бизнес 2019 удължен до 31 януари

14 януари 2020

12-и Годишeн благотворителен бал на БФБЛ

08 януари 2020

Подаването на кандидатури – въпроси и отговори

07 януари 2020
Всички новини

Новини от членове на БФБЛ

1400 деца и семейства се довериха на фондация „За Нашите Деца“ през изминалата година

bg/15 януари 2020

През 2019 г. BILLA дари 57 783 лв. в подкрепа на двойки с репродуктивни проблеми

bg/10 януари 2020

Общественият борд на TELUS International Bulgaria отново подкрепя граждански организации

bg/06 декември 2019
Всички новини

Членове на БФБЛ

» Присъединете се към БФБЛ

© 1999-2020 БФБЛ. Всички права запазени | Условия за ползване | Политика за поверителност
Уеб дизайн и програмиране M3 Communications Group, Inc.
Следвайте ни в: