Новини на БФБЛ

Нови компании в общността на Българския форум на бизнес лидерите

03 декември 2019
Нови компании в общността на Българския форум на бизнес лидерите

Годишният коктейл на организацията представи управителите на новоприсъединените членове

Българският форум на бизнес лидерите (БФБЛ) – най-голямата и утвърдена организация, която насърчава и популяризира добрите корпоративни практики на отговорно и устойчиво развитие, представи новите лица в своята общност. Годишният коктейл за членовете на Форума под мотото „Новите лидери“ се проведе на 2 декември в гранд хотел „София“ с подкрепата на основния ни партньор Бритиш Американ Табако България и партньора Джапан Табако Интернешънъл.

Над 100 гости от над 50 фирми и организации приветстваха официално управителите на повечето компании, присъединили се към БФБЛ през 2019 г. – адвокатско дружество „Гугушев и партньори“, Американски университет в България, Бенефит Системс България, Боду СОД, Висше училище по мениджмънт, Каргил България, Катаржина Естейт, КАТРО България, СТЕМО и фондация „Дневникът на мама и татко“. Бизнес общността посрещна и четирима новоназначени висши мениджъри на членовете на Форума Англо-американско училище в София, гранд хотел „София“, Каменица и Кока-Кола България.

За повече подробности, моля, вижте кратки визитки на управителите.

В духа на вечерта заместник-председателят на БФБЛ Ираван Хира представи и новия председател на организацията Левон Хампарцумян, поел поста през май тази година. Финансовият експерт се обърна към колегите си от Форума с думите: „В основата на нашата стратегия за успех е стремежът ни да привличаме водещи компании от различни сектори, които се отличават с дългосрочна визия за развитие и добри практики за отговорно поведение. Обединението ни има една основна цел – да работим за подобряване на бизнес климата, стандарта на живот и цялостната обществена среда, за да стане България страната, за която мечтаем“.

Освен сертификат за членство всеки от управителите на новите компании-членове получи от Левон Хампарцумян и Стандарта за бизнес етика на БФБЛ – 10 правила за етично поведение, разработени от организацията през 2002 г., като с това се ангажира да ги прилага в ежедневното си взаимодействие със служители, партньори и клиенти. Водеща на събитието за поредна година бе Ганиела Ангелова от телевизия Bulgaria ON AIR.

По време на коктейла след официалната част гостите имаха възможност да обменят контакти и идеи за сътрудничество.

В края на вечерта бе разиграна и томбола с предмети, любезно предоставени от Алианс Принт, Бенефит Системс България, Бритиш Американ Табако, Винекс Преслав, гранд хотел „Милениум София“, гранд хотел „София“, Джапан Табако Интернешънъл, Каменица, Катаржина Естейт и Кредо уеб.

Още новини от БФБЛ

Завърши първият випуск от директори в „Мениджърска академия за училищни директори”

24 януари 2020

Срокът за кандидатстване в Наградите за отговорен бизнес 2019 удължен до 31 януари

14 януари 2020

12-и Годишeн благотворителен бал на БФБЛ

08 януари 2020
Всички новини

Новини от членове на БФБЛ

1400 деца и семейства се довериха на фондация „За Нашите Деца“ през изминалата година

bg/15 януари 2020

През 2019 г. BILLA дари 57 783 лв. в подкрепа на двойки с репродуктивни проблеми

bg/10 януари 2020

Общественият борд на TELUS International Bulgaria отново подкрепя граждански организации

bg/06 декември 2019
Всички новини

Членове на БФБЛ

» Присъединете се към БФБЛ

© 1999-2020 БФБЛ. Всички права запазени | Условия за ползване | Политика за поверителност
Уеб дизайн и програмиране M3 Communications Group, Inc.
Следвайте ни в: