Новини на БФБЛ

Вечер на добродетелите 2019 с подкрепата на партньори, спонсори и домакин

25 септември 2019
Вечер на добродетелите 2019 с подкрепата на партньори, спонсори и домакин

Броени дни остават до най-голямото благотворително събитие на фондация „За Нашите Деца“ Вечер на добродетелите 2019. То ще се проведе на 7 октомври в Sofia Event Center, Paradise Center от 19:30 ч. Патрон на 10-ото юбилейно издание е вицепрезидентът на Република България г-жа Илияна Йотова, а с набраните от Вечерта средства ще бъдат подкрепени поне 800 деца в риск в ранна възраст и техните семейства.

Генерален партньор на събитието е Special Events Group. Благодарение на своята техническа експертиза и безграничното си въображение екипът на SEG прави възможна магията на Вечер на добродетелите. Перфекционизмът и иноваторството, с което работят, успява да убеди всеки, докоснал се до тях, че няма невъзможни неща, още повече когато те са посветени на споделени каузи и ценности.

За осма година генерален спонсор на събитието е „Дънди Прешъс Металс“ ЕАД. Историята на партньорството с фондация „За Нашите Деца“ започва през 2007 г. От тогава компанията прави възможно сбъдването на много мечти на фондацията, сред които построяването на Детска къща и пилотирането на приемната грижа в България. Благодарение на подкрепата на традиционния Генерален спонсор на Вечер на добродетелите и с набраните от всички издания на събитието средства са подкрепени стотици деца в риск.

Домакин на събитието тази година за пети път е Sofia Event Center. Залата, в която ще бъдат посрещнати 400 бизнес лидери и общественици, е уникална по рода си и е проектирана в продължение на година от водещи специалисти в сферата на организирането и техническото изпълнение на събития. На 7 октомври от 19:30 ч. SEC ще отвори своите врати, за да даде възможност на стотици гости да се потопят в каузите на фондация „За Нашите Деца“ и да се насладят на вълнуващата програма на събитието.

Тази година събитието се радва на подкрепата и на три сребърни спонсора – Мото Пфое, „Софийска вода“ АД и Интерлогистикс Холдинг Лимитед София.

Мото Пфое е компания с дългогодишни традиции в корпоративната социална отговорност и е доказала, че се застъпва за каузите на фондация „За Нашите Деца“ и стремежа да бъдат подкрепени по най-добрия начин деца в нужда и техните семейства.

„Софийска вода“ АД подкрепя каузите на фондацията от 2011 г., като се включва в различни събития, едно от които е именно Вечерта на добродетелите.

Сребърен спонсор на Вечер на добродетелите 2019 са и Интерлогистикс Холдинг Лимитед София. Компанията застава зад събитието за първа година и вече се припознава в каузата, защото съзнанието, че  са участвали в сбъдването на една мечта и предизвикването на детски усмивки, носи на екипа удовлетворение и пълнота.

Юбилейното издание на Вечер на добродетелите се организира и с подкрепата на партньори, които даряват безвъзмездно своя труд, услуги или продукти. Сред тях са рекламна агенция The Smarts, Ред Девил Кетъринг, J Point Group, Кока Кола, Пролет 57, Гаврош Гурме, Гимел, Авенди, Спиди, Арлет и Фойрих.

Повече информация за събитието и как да закупите куверт ще откриете тук.

Още новини от БФБЛ

181 940 лв. набра Вечер на добродетелите 2019 в подкрепа на на най-малките

08 октомври 2019

Вижте звездите в Благотворителния търг на звездите тази година

01 октомври 2019

Как да въведем подходяща работна среда за хората с увреждания

26 септември 2019
Всички новини

Новини от членове на БФБЛ

А1 с безплатни обучения по компютърна грамотност за възрастни хора в страната

bg/02 октомври 2019

Фондациите са най-големите дарители в България

bg/01 октомври 2019

Асоциацията на възпитаниците на Американския университет с дарителска гала на 11 октомври

bg/01 октомври 2019
Всички новини

Членове на БФБЛ

» Присъединете се към БФБЛ

© 1999-2019 БФБЛ. Всички права запазени | Условия за ползване | Политика за поверителност
Уеб дизайн и програмиране M3 Communications Group, Inc.
Следвайте ни в: