Новини на БФБЛ

Първа среща на участниците в “Мениджърска академия за училищни директори”

28 юни 2019
Първа среща на участниците в “Мениджърска академия за училищни директори”

На 27 юни официално стартира “Мениджърска академия за училищни директори”. 25-те участници в програмата - директори на училища в София-град и София-област - се събраха на опознавателна среща в Международния център на UniCredit Bulbank.

Академията се организира от Образование България 2030 с подкрепата на Българския форум на бизнес лидерите и под патронажа на министъра на образованието и науката Красимир Вълчев.

Теодора Петкова, главен изпълнителен директор на UniCredit Bulbank, приветства участниците в Академията и отбеляза, че сред основните приоритети на банката е инвестицията в образование. Тя изтъкна подкрепата към конкретни инициативи, свързани с развитие на финансова грамотност у младите хора - важно умение за успех в 21-ви век.

Изпълнителният директор на Българския форум на бизнес лидерите Георги Руйчев представи пътя на реализация на Академията - от обсъждането на идеята и представяне пред Управителния съвет на БФБЛ до набирането на средства за каузата по време на Годишния благотворителен бал на организацията. Той отбеляза, че по примера на много други значими каузи, които БФБЛ е подкрепял през годините, това е възможност да се покаже и развие работещ модел, който впоследствие да бъде разпознат и на институционално ниво и да добие още по-голям мащаб.

Златка Димитрова, координатор на мрежата Образование България 2030, представи мисията и стратегическите цели на организацията в сферите на дейностите мониторинг, информиране и застъпничество.

Александра Мирчева, проектен мениджър на Академията, представи следващите стъпки, които очакват участниците - двудневно обучение с бизнес лидери от водещи компании в сферата на управление на ефективни екипи, както и срещи за подкрепа в приложение на наученото в училищната среда.

Следете информация за Академията на сайта на Образование България 2030, както и във Facebook и LinkedIn страницата на сдружението.

Още новини от БФБЛ

Честната игра и отборният дух победиха в 16-ата Олимпиада на бизнес лидерите

01 юли 2019

Нашите шампиони

29 юни 2019

Олимпиадата на бизнес лидерите 2019 е на 29 юни

14 юни 2019
Всички новини

Новини от членове на БФБЛ

Голф турнир за събиране на средства AUBG & Friends

bg/12 август 2019

„Гугушев и партньори“ с номинация за престижни правни награди

bg/01 август 2019

Български дарителски форум набира кандидати за наградите „Най-голям корпоративен дарител“

bg/23 юли 2019
Всички новини

Членове на БФБЛ

» Присъединете се към БФБЛ

© 1999-2019 БФБЛ. Всички права запазени | Условия за ползване | Политика за поверителност
Уеб дизайн и програмиране M3 Communications Group, Inc.
Следвайте ни в: