Новини на БФБЛ

Честната игра и отборният дух победиха в 16-ата Олимпиада на бизнес лидерите

01 юли 2019
Честната игра и отборният дух победиха в 16-ата Олимпиада на бизнес лидерите

Служители и мениджъри от над 25 водещи компании се включиха в традиционното спортно събитие на Българския форум на бизнес лидерите

В празник на честната игра, отборния дух и здравословния и активен начин на живот се превърна Олимпиадата на бизнес лидерите, която се проведе на 29 юни 2019 г. Служители и мениджъри от над 25 водещи български и международни компании се включиха в 16-ото издание на популярната инициатива на БФБЛ, като демонстрираха воля за победа и на спортния терен. Събитието се проведе отново в отличната база на Англо-американското училище в София, като домакините предоставиха своите открити и закрити игрища, площадки и зелени площи за радост на всички състезатели и гости.

Тази година водач в класирането в отборните дисциплини е ОББ с общо 12 отличия - 5 златни, 3 сребърни и четири бронзови медала, а в индивидуалните състезания се отличиха играчите на Пощенска банка, Спиди, Аларик, Астра Зенека, Къртис / Балкан, Кордеел и много други (пълен списък).

Олимпиадата – едно от най-очакваните събития в календара на Българския форум на бизнес лидерите (БФБЛ), събра представители на успешни компании-членове, съмишленици и партньори на Форума от институциите и неправителствения сектор за един ден на забавления и съревнования в непринудена атмосфера. Гостите бяха приветствани от Дончо Барбалов, заместник-кмет на Столична община, и Джим Ъркхарт, директор на Англо-американското училище.

„За 16 години Олимпиадата на бизнес лидерите доказа, че в нашата общност на отговорния бизнес грижата за служителите и техните семейства, колективният дух, играта по правилата са ценности, които се прилагат на практика. Пожелавам на всички участници положителни емоции и нека най-добрите екипи и състезатели станат нашите нови шампиони”, каза председателят на БФБЛ Левон Хампарцумян при откриването на турнирите по футбол, волейбол, баскетбол, тенис, тенис на маса, салса, шах, дартс, канадска борба и бадминтон.

Както обикновено, едно от най-оспорваните състезания в рамките на деня бе на футболния терен, като купата на Първа инвестиционна банка отиде при ОББ. От „Спиди” за поредна година се пребориха за второто място, а третото е за  адвокатско дружество „Гугушев и партньори“.

Победители в турнира по волейбол за купата на ЧЕЗ станаха играчите на Сименс, сребърните медали са за ОББ, а отборът на Аларик завоюва третото място.

Състезателите на ОББ станаха шампион и по баскетбол в турнира за купата на Кадилак България. Втори за поредна година се класираха от ЧЕЗ,  трети е отборът на Сименс.

Шампион в тенис турнира на БНП Париба при мъжете е Мартин Николов от Пощенска банка, а при жените купата е за Красимира Данаилова от Спиди.

Купите по тенис на маса на УниКредит Булбанк взеха Александър Гълъбов от ОББ и Весела Асенова от Кордеел.

Екатерина Анчева се пребори за първото място в турнира по салса на Астра Зенека. Станимира Николова победи в турнира по дартс на Спиди.

Андрей Манев се пребори за купата по шах на адвокатско дружество „Пенков, Марков и партньори“, в рамките на който всички желаещи играха и срещу държавните шампиони до 12 години за 2018 г.

Победители в турнира по канадска борба, в който съдия беше световният шампион Христо Делиджаков, станаха Мария-Елена Бояджиева и Виктор Дарданов от Аларик. Екатерина Венелинова спечели и турнира по бадминтон при жените, а Калоян Асенов от Кордеел е най-добрият сред мъжете.

Отличия за успешно представяне получиха и най-малките участници в игрите.

Снимки от церемонията по награждаване ще намерите в специалния албум във фейсбук.

Гостите на събитието, водено от Ганиела Ангелова от телевизия „България он ер”, спечелиха над 80 атрактивни награди, предоставени безвъзмездно от членове и приятели на Форума и разиграни в традиционната томбола.

Спонсори: Астра Зенека, Кадилак България, Спиди, УниКредит Булбанк, ЧЕЗ, BNP Paribas, Fibank, адв. дружество Пенков, Марков и партньори"

Партньори: Англо-американско училище в София, Винекс Преслав, Данон, Каменица, Кока Кола ХБК България, Нестле, Arm Fight

Компании, дарили предмети за томболата: Адифарм, Алианс Принт, Винекс Преслав, Гранд хотел София, Грийн Лайф Банско, Елтрак, Екофарм, Катаржина Естейт, Куайзер Фарма, М3 Комюникейшънс Груп, Нестле, Сименс, Спиди, Шел, Юник Естейтс, BNP Paribas, Fibank

Още новини от БФБЛ

Възможностите за регионално сътрудничество в търговията – акцент на Investor Finance Forum

13 ноември 2019

Вижте новите лидери!

05 ноември 2019

Левон Хампарцумян със звание „Следовник на народните будители“

02 ноември 2019
Всички новини

Новини от членове на БФБЛ

Теленор продължава с обучения по дигитална безопасност за родители

bg/14 ноември 2019

Теленор продължава с обучения по дигитална безопасност за родители

bg/14 ноември 2019

Лидл България и Асоциация „Родители“ стартират инициатива за здравословно и балансирано хранене на децата в училище

bg/14 ноември 2019
Всички новини

Членове на БФБЛ

» Присъединете се към БФБЛ

© 1999-2019 БФБЛ. Всички права запазени | Условия за ползване | Политика за поверителност
Уеб дизайн и програмиране M3 Communications Group, Inc.
Следвайте ни в: