Новини на БФБЛ

Олимпиадата на бизнес лидерите 2019 е на 29 юни

14 юни 2019
Олимпиадата на бизнес лидерите 2019 е на 29 юни

БФБЛ за 16-а поредна година организира единствената по рода си Олимпиада на бизнес лидерите на 29 юни, събота, от 12 до 17 ч. с любезното домакинство на Англо-американското училище в София (карта). Заповядайте за един ден на състезания и забавления за малки и големи фенове на спорта и активния начин на живот.

Олимпиадата на бизнес лидерите е създадена през 2003 г. специално за служителите на компаниите-членове, партньори и приятели на Форума. Всички те мерят сили в състезания и игри независимо от своята възраст и степен на подготовка. Миналата година Олимпиадата посрещна над 350 души – представители на някои от най-големите и успешни компании в България, официални лица, партньори и приятели на Форума.

Бъдете отново с нас в последния съботен ден на юни, за да отбележим заедно празника на спортсменството и здравословния начин на живот. Включете се в турнирите, подкрепяйте своите отбори, вземете професионален урок по салса,  забавлявайте се с настолни игри и изпробвайте късмета си в томболата с разнообразни награди, осигурени от компании-членове на БФБЛ. Очакват ви барбекю, освежителни напитки и бира, детски кът с игри и аниматори, както и най-важното – купи и медали за победителите в турнирите в над 10 дисциплини.

Тази година корпоративните отбори ще се състезават за купата на Fibank по футбол, купата на ЧЕЗ по волейбол и купата на Кадилак България по баскетбол. По желание ще се сформират и сборни отбори.

Индивидуалните състезатели ще се борят за купата на BNP Paribas по тенис, купата на Speedy по дартс, купата на УниКредит Булбанк по тенис на маса и купата на Астра Зенека по салса. В рамките на Олимпиадата ще се проведат и турнири по бадминтон, шах, табла и настолни игри.

Забавленията са подходящи за екипите на компаниите-членове и партньори на БФБЛ, както и за техните семейства.

За да се запишете за участие и да поръчате билетите си, моля, регистрирайте се тук. Деца под 12 години участват безплатно, но също е необходимо да имат билет.

Вижте предварителната програма за деня.

Ако желаете да подкрепите Олимпиадата или да дарите предмет за лотарията, моля, вижте предимствата, които получават нашите спонсори.

Какво да носите: Билета си. Състезателите по баскетбол, волейбол и бадминтон трябва да имат допълнителен чифт обувки за залата.

 

Спонсори: Астра Зенека, Кадилак България, Спиди, УниКредит Булбанк, ЧЕЗ, BNP Paribas, Fibank, адв. дружество "Пенков, Марков и партньори"

Партньори: Англо-американско училище в София, Винекс Преслав, Данон, Каменица, Кока Кола ХБК България, Нестле, Arm Fight

Компании, дарили предмети за томболата: Адифарм, Алианс Принт, Винекс Преслав, Гранд хотел София, Грийн Лайф Банско, Елтрак, Екофарм, Катаржина Естейт, Куайзер Фарма, М3 Комюникейшънс Груп, Нестле, Сименс, Спиди, Шел, Юник Естейтс, BNP Paribas, Fibank

Още новини от БФБЛ

NEXT DIFI 2019 е на 3 октомври

20 септември 2019

Председателят на БФБЛ Левон Хампарцумян на откриването на учебната година в Стопанска академия - Свищов

17 септември 2019

Конференция за борба с трафика на хора на 26 септември

12 септември 2019
Всички новини

Новини от членове на БФБЛ

Shell организира форум за бъдещето на транспорта

bg/20 септември 2019

BILLA България отново е „Национален победител“ на Европейските бизнес награди

bg/20 септември 2019

Време е за брънч в Хилтън София

bg/20 септември 2019
Всички новини

Членове на БФБЛ

» Присъединете се към БФБЛ

© 1999-2019 БФБЛ. Всички права запазени | Условия за ползване | Политика за поверителност
Уеб дизайн и програмиране M3 Communications Group, Inc.
Следвайте ни в: