Новини на БФБЛ

БФБЛ представи новите лидери в своята общност

05 декември 2018
БФБЛ представи новите лидери в своята общност

На специално събитие вчера в гранд хотел „София“ Българският форум на бизнес лидерите (БФБЛ) – най-утвърдената и влиятелна организация с фокус върху отговорните корпоративни практики и устойчивото развитие, представи новите лица в своята общност. Събитието се осъществи с любезната подкрепа на генералните спонсори Бритиш Американ Табако България и Мусала застрахователен брокер.

В присъствието на над 100 гости Форумът приветства официално управителите на 11 новоприсъединени компании-членове – Арт Уинър, Астелас Фарма, БОРИКА, БУЛАВТО България, ИнтерКонтинентал София, КИА Моторс България, НЛП България, нотариална кантора "Весела Ивчева", Оракъл, Първа инвестиционна банка и Райхле и Де-Масари България Пръдакшън. Представени бяха и новоназначените висши мениджъри на членовете на Форума Българска асоциация на ПР агенциите (БАПРА) и ИНГ Банк.

Новите лидери получиха сертификати за членство в БФБЛ, както и Стандарта за бизнес етика, разработен от БФБЛ през 2002 г., от председателя на БФБЛ Ираван Хира. „За нас е чест да посрещнем толкова много и успешни компании от различни сектори, които споделят нашата кауза да добавяме стойност не само към икономиката на страната, но и да допринасяме за напредъка на цялото общество. Вече 20 години ние от БФБЛ и нашите компании-членове работим, за да променяме България и да я направим мястото, в което всички искаме да живеем – с възможности за развитие, достойна работа и качество на живот за нас и за следващото поколение“, каза той при откриването.

Всеки от водещите мениджъри представи накратко своята компания, както и професионалния си път (моля, вижте техните визитки). Те поеха и ангажимент да спазват правилата за етично поведение на бизнеса и да развиват отговорно и устойчиво своя бизнес. Новоприетите членове бяха приветствани и от Николай Чернев от Мусала застрахователен брокер.

БФБЛ провежда събитието в края на всяка година, за да запознае бизнес общността с новите членове на организацията, както и с новите лица сред висшия мениджмънт на компании, членуващи във Форума. Присъстващите имаха възможност да обменят контакти и идеи за партньорство и за подобряване на бизнес средата у нас.

В края на вечерта бяха изтеглени печелившите номера от лотарията, за която награди предоставиха компаниите-членове Адифарм, Алианс Принт, Винекс Преслав, Гранд Хотел София, Екофарм, Дънди Прешъс Металс Челопеч и Първа инвестиционна банка.

БФБЛ изказва своята благодарност на Ганиела Ангелова - журналист от телевизия Bulgaria ON AIR и водеща на публицистичното предаване Денят ON AIR, която за поредна година бе водеща на събитието.

Срещата получи и медийно отразяване: вижте снимковия репортаж на БТА, твоят Бизнес, economy.bg.

Още новини от БФБЛ

Конкурс за лого на Diverse.bg

10 декември 2018

Пет причини да кандидатствате в Наградите за отговорен бизнес 2018

28 ноември 2018

20 години заедно

07 ноември 2018
Всички новини

Новини от членове на БФБЛ

Над 2500 деца от 15 града обучени по онлайн безопасност през 2018 г.

bg/18 декември 2018

Cordeel Bulgaria с награда от конкурса Primus Inter Pares

bg/11 декември 2018

Хилтън София подариха коледно тържество на децата и младежите на фондация Сийдър в Кюстендил

bg/10 декември 2018
Всички новини

Членове на БФБЛ

» Присъединете се към БФБЛ

© 1999-2018 БФБЛ. Всички права запазени | Условия за ползване | Политика за поверителност
Уеб дизайн и програмиране M3 Communications Group, Inc.
Следвайте ни в: