Новини на БФБЛ

Начало на Наградите за отговорен бизнес 2018

01 ноември 2018
Начало на Наградите за отговорен бизнес 2018

Българският форум на бизнес лидерите (БФБЛ) обявява началото на кампанията за  кандидатстване в Наградите за отговорен бизнес 2018. Най-утвърденият национален конкурс за корпоративна социална отговорност е отворен за номинации от днес, а в състезанието могат да се включат всички компании у нас без значение дали са членове на БФБЛ и в кой сектор на икономиката оперират. Те могат да бъдат номинирани и от свои партньорски организации. Подаването на кандидатури е безплатно и онлайн на уебсайта ни тук.

„Годишните награди за отговорен бизнес са отлична възможност за компаниите да демонстрират своя иновативен подход, мащабно въздействие или ефективно партньорство в подкрепа на каузи като образование, здравеопазване, екология, развитие на талантите и на местните общности. Целта ни е да насърчим и популяризираме приноса на частния сектор към създаването на по-справедливо общество и по-устойчиво бъдеще. С участието си в конкурса компаниите се включват и в КСО платформата на убесайта на БФБЛ. Ще се радваме да вдъхновим и много други представители на бизнеса да осъществят свои социални инициативи”, отбелязва председателят на БФБЛ Ираван Хира.

Годишните награди за отговорен бизнес на БФБЛ за 16-и път ще отличат обществените  ангажименти на компании в шест категории: „Инвеститор в обществото“, „Инвеститор в знанието“, „Инвеститор в околната среда“, „Инвеститор в човешкия капитал“, „Маркетинг, свързан с кауза“ и „Най-добра социална политика на малко и средно предприятие“.

Всички номинирани проекти се състезават и за специалната награда Еngage за принос на служителите към определена кауза или инициатива на компанията.

Финалистите в екологичната категория получават още една допълнителна възможност да представят проекта си, този път на международно ниво – БФБЛ ще ги номинира за участие в Европейските бизнес награди за околна среда, на които е координатор за България.

Кандидатурите ще бъдат оценени от авторитетно независимо жури, а победителите и финалистите ще бъдат обявени по време на традиционната гала церемония през февруари в София.

За повече информация: вижте тук.

Още новини от БФБЛ

Личностното развитие, критичното и креативно мислене – основна цел на образованието

15 май 2019

Старт на „Мениджърска академия за училищни директори” на „Образование България 2030” и БФБЛ

10 май 2019

БАПРА връчи своите награди BRIGHT AWARDS 2019

25 април 2019
Всички новини

Новини от членове на БФБЛ

Центърът за споделени бизнес услуги на Cargill в София спечели наградата за Shared Service Centre за 2019 година

bg/22 май 2019

NLP Nike Run – спорт за мозъка и тялото

bg/20 май 2019

Lidl каза лично 14 500 пъти благодаря на свои клиенти в цялата страна

bg/14 май 2019
Всички новини

Членове на БФБЛ

» Присъединете се към БФБЛ

© 1999-2019 БФБЛ. Всички права запазени | Условия за ползване | Политика за поверителност
Уеб дизайн и програмиране M3 Communications Group, Inc.
Следвайте ни в: