Новини на БФБЛ

Начало на Наградите за отговорен бизнес 2018

01 ноември 2018
Начало на Наградите за отговорен бизнес 2018

Българският форум на бизнес лидерите (БФБЛ) обявява началото на кампанията за  кандидатстване в Наградите за отговорен бизнес 2018. Най-утвърденият национален конкурс за корпоративна социална отговорност е отворен за номинации от днес, а в състезанието могат да се включат всички компании у нас без значение дали са членове на БФБЛ и в кой сектор на икономиката оперират. Те могат да бъдат номинирани и от свои партньорски организации. Подаването на кандидатури е безплатно и онлайн на уебсайта ни тук.

„Годишните награди за отговорен бизнес са отлична възможност за компаниите да демонстрират своя иновативен подход, мащабно въздействие или ефективно партньорство в подкрепа на каузи като образование, здравеопазване, екология, развитие на талантите и на местните общности. Целта ни е да насърчим и популяризираме приноса на частния сектор към създаването на по-справедливо общество и по-устойчиво бъдеще. С участието си в конкурса компаниите се включват и в КСО платформата на убесайта на БФБЛ. Ще се радваме да вдъхновим и много други представители на бизнеса да осъществят свои социални инициативи”, отбелязва председателят на БФБЛ Ираван Хира.

Годишните награди за отговорен бизнес на БФБЛ за 16-и път ще отличат обществените  ангажименти на компании в шест категории: „Инвеститор в обществото“, „Инвеститор в знанието“, „Инвеститор в околната среда“, „Инвеститор в човешкия капитал“, „Маркетинг, свързан с кауза“ и „Най-добра социална политика на малко и средно предприятие“.

Всички номинирани проекти се състезават и за специалната награда Еngage за принос на служителите към определена кауза или инициатива на компанията.

Финалистите в екологичната категория получават още една допълнителна възможност да представят проекта си, този път на международно ниво – БФБЛ ще ги номинира за участие в Европейските бизнес награди за околна среда, на които е координатор за България.

Кандидатурите ще бъдат оценени от авторитетно независимо жури, а победителите и финалистите ще бъдат обявени по време на традиционната гала церемония през февруари в София.

За повече информация: вижте тук.

Още новини от БФБЛ

111 корпоративни проекти с кауза се състезават за Наградите за отговорен бизнес 2018

06 февруари 2019

БФБЛ набра 46 000 лв. за каузи в здравеопазването и образованието

31 януари 2019

Зам. министър Таня Михайлова връчи сертификати „Партньор в образованието“

25 януари 2019
Всички новини

Новини от членове на БФБЛ

1 млн. и 400 хиляди лева за благотворителни каузи и 28 000 часа доброволен труд са дарили служителите на 24 компании

bg/14 февруари 2019

ЧЕЗ България е отличена като най-значим корпоративен партньор на SOS детски селища България

bg/13 февруари 2019

Кока-Кола Хеленик подкрепи талантливи младежи в областта на финансите

bg/18 януари 2019
Всички новини

Членове на БФБЛ

» Присъединете се към БФБЛ

© 1999-2019 БФБЛ. Всички права запазени | Условия за ползване | Политика за поверителност
Уеб дизайн и програмиране M3 Communications Group, Inc.
Следвайте ни в: