Новини на БФБЛ

Начало на Наградите за отговорен бизнес 2018

01 ноември 2018
Начало на Наградите за отговорен бизнес 2018

Българският форум на бизнес лидерите (БФБЛ) обявява началото на кампанията за  кандидатстване в Наградите за отговорен бизнес 2018. Най-утвърденият национален конкурс за корпоративна социална отговорност е отворен за номинации от днес, а в състезанието могат да се включат всички компании у нас без значение дали са членове на БФБЛ и в кой сектор на икономиката оперират. Те могат да бъдат номинирани и от свои партньорски организации. Подаването на кандидатури е безплатно и онлайн на уебсайта ни тук.

„Годишните награди за отговорен бизнес са отлична възможност за компаниите да демонстрират своя иновативен подход, мащабно въздействие или ефективно партньорство в подкрепа на каузи като образование, здравеопазване, екология, развитие на талантите и на местните общности. Целта ни е да насърчим и популяризираме приноса на частния сектор към създаването на по-справедливо общество и по-устойчиво бъдеще. С участието си в конкурса компаниите се включват и в КСО платформата на убесайта на БФБЛ. Ще се радваме да вдъхновим и много други представители на бизнеса да осъществят свои социални инициативи”, отбелязва председателят на БФБЛ Ираван Хира.

Годишните награди за отговорен бизнес на БФБЛ за 16-и път ще отличат обществените  ангажименти на компании в шест категории: „Инвеститор в обществото“, „Инвеститор в знанието“, „Инвеститор в околната среда“, „Инвеститор в човешкия капитал“, „Маркетинг, свързан с кауза“ и „Най-добра социална политика на малко и средно предприятие“.

Всички номинирани проекти се състезават и за специалната награда Еngage за принос на служителите към определена кауза или инициатива на компанията.

Финалистите в екологичната категория получават още една допълнителна възможност да представят проекта си, този път на международно ниво – БФБЛ ще ги номинира за участие в Европейските бизнес награди за околна среда, на които е координатор за България.

Кандидатурите ще бъдат оценени от авторитетно независимо жури, а победителите и финалистите ще бъдат обявени по време на традиционната гала церемония през февруари в София.

За повече информация: вижте тук.

Още новини от БФБЛ

Конкурс за лого на Diverse.bg

10 декември 2018

БФБЛ представи новите лидери в своята общност

05 декември 2018

Пет причини да кандидатствате в Наградите за отговорен бизнес 2018

28 ноември 2018
Всички новини

Новини от членове на БФБЛ

Над 2500 деца от 15 града обучени по онлайн безопасност през 2018 г.

bg/18 декември 2018

Cordeel Bulgaria с награда от конкурса Primus Inter Pares

bg/11 декември 2018

Хилтън София подариха коледно тържество на децата и младежите на фондация Сийдър в Кюстендил

bg/10 декември 2018
Всички новини

Членове на БФБЛ

» Присъединете се към БФБЛ

© 1999-2018 БФБЛ. Всички права запазени | Условия за ползване | Политика за поверителност
Уеб дизайн и програмиране M3 Communications Group, Inc.
Следвайте ни в: