Новини на БФБЛ

Предизвикателството Олимпиада на бизнес лидерите

09 юли 2018
Предизвикателството Олимпиада на бизнес лидерите

Променливото време превърна 15-ото издание на инициативата на БФБЛ в изпитание, което участниците преминаха успешно

Ентусиазъм и воля за победа демонстрираха участниците в Олимпиадата на бизнес лидерите, която БФБЛ проведе в събота, 7 юли 2018 г., в Англо-американското училище в София. Над 300 топ мениджъри и служители и техните семейства от над 20 компании от общността на отговорния бизнес станаха част от мащабния корпоративен тимбилдинг, който насърчава активния начин на живот и спортсменството. Променливото време превърна 15-ото издание на инициативата на БФБЛ в изпитание, което гостите преминаха успешно – те участваха в турнири, игри и забавления, сред които и томбола с многобройни атрактивни награди. Забележителен дух показаха деветте футболни отбора - на Дънди Прешъс Металс Челопеч, КИА Моторс, Корпорация Развитие, ОББ, Пощенска банка, Сименс, Спиди, Теленор и ЧЕЗ, които приеха предизвикателството и се включиха в надпреварата въпреки силния дъжд.

Събитието бе официално открито от заместник-кмета на Столична община Дончо Барбалов и председателя на БФБЛ Ираван Хира, който припомни на гостите основната цел на игрите да сплотяват екипите на компаниите в неформална атмосфера. Думите му намериха потвърждение в провелия се на открито в изключително трудни условия – гръмотевична буря – турнир по футбол за купата на КИА Моторс България, в който победител стана отборът на Спиди, следван от КИА Моторс България и Корпорация Развитие. Останалите състезания се състояха на закрито в чудесната база на Англо-американското училище.

Шампион по волейбол за купата на ЧЕЗ е тимът на Корпорация Развитие, среброто отиде при ОББ, а бронзовите медали грабнаха домакините от Англо-американското училище. В турнира по баскетбол за купата на Хюлет Пакард Ентърпрайз най-добри се оказаха отново от Корпорация Развитие, следвани от ЧЕЗ и ОББ.

Купите на Райфайзен Пропърти Холдинг Интернешънъл по канадска борба взеха Ивайла Арбалиева от дентална клиника „Петър Дучев“ при дамите и Наско Иванов от Дънди Прешъс Металс Челопеч при мъжете. Купата на УниКредит Булбанк по шахмат отиде при Георги Кюркчийски от ОББ, а най-добри в турнира по тенис на маса за купата на VIVACOM бяха Светлана Гълъбова и Александър Гълъбов – и двамата от ОББ. В турнира по бадминтон за купата на Райфайзен Пропърти Холдинг Интернешънъл победители са Екатерина Венелинова от ОББ и Валери Фрунзе от Дънди Прешъс Металс Челопеч. Пълен списък с победителите вижте тук, а снимки от церемонията по награждаване има на страницата ни във фейсбук.

Участниците се включиха и в томболата с над 80 награди, сред които разнообразни фирмени продукти, ваучери за почивки и нов модел смартфони, предоставени безвъзмездно от компании-членове и партньори на БФБЛ.

Доброто настроение през целия ден бе осигурено от тв водещата от „България он ер” Ганиела Ангелова, а в края на церемонията по награждаване слънцето отново изгря.

Генерален спонсор: Райфайзен Пропърти Холдинг Интернешънъл

Спонсори: Астра Зенека, КИА Моторс България, Корпорация Развитие, Спиди, УниКредит Булбанк, Хюлет Пакард Ентърпрайз, ЧЕЗ, VIVACOM

Партньори: Англо-американско училище в София, Данон, Каменица, Кока Кола, Нестле, Пен Д’ор, София – европейска столица на спорта 2018, Arm Fight

Компании, дарили предмети за томболата: А1, Адифарм, Алианс Принт, БНП Париба, Винекс Преслав, Гранд хотел София, Грийн Лайф Банско, Грийн Лайф Созопол, Дънди Прешъс Металс Челопеч, ЕЙМС Хюман Кепитал и Дейл Карнеги Трейнинг Център, Екофарм, Елтрак, Куайзер Фарма, M3 Комюникейшънс Груп, Нестле, Сименс, Спиди, Ресторант The View, Теленор, Хилтън София, Юник Естейтс, Шел, HP Inc, Fibank.

Галерия

Виж още снимки от събитието

Още новини от БФБЛ

Юбилейното 10-то издание на конференцията „Образование и бизнес“ ще разкаже истории от бъдещето

16 април 2019

Корпоративна социална отговорност: устойчиво развитие за българския бизнес

12 април 2019

Рекорден брой кандидатури за BAPRA Bright Awards 2019

10 април 2019
Всички новини

Новини от членове на БФБЛ

Доклад „Дарителството в България 2019“ на фондация BCause

bg/18 април 2019

По-амбициозни цели и планове обяви Нестле България в сферата на КСО

bg/11 април 2019

Над 400 участници вече се регистрираха за Postbank Business Run 2019

bg/09 април 2019
Всички новини

Членове на БФБЛ

» Присъединете се към БФБЛ

© 1999-2019 БФБЛ. Всички права запазени | Условия за ползване | Политика за поверителност
Уеб дизайн и програмиране M3 Communications Group, Inc.
Следвайте ни в: