Новини на БФБЛ

Предизвикателството Олимпиада на бизнес лидерите

09 юли 2018
Предизвикателството Олимпиада на бизнес лидерите

Променливото време превърна 15-ото издание на инициативата на БФБЛ в изпитание, което участниците преминаха успешно

Ентусиазъм и воля за победа демонстрираха участниците в Олимпиадата на бизнес лидерите, която БФБЛ проведе в събота, 7 юли 2018 г., в Англо-американското училище в София. Над 300 топ мениджъри и служители и техните семейства от над 20 компании от общността на отговорния бизнес станаха част от мащабния корпоративен тимбилдинг, който насърчава активния начин на живот и спортсменството. Променливото време превърна 15-ото издание на инициативата на БФБЛ в изпитание, което гостите преминаха успешно – те участваха в турнири, игри и забавления, сред които и томбола с многобройни атрактивни награди. Забележителен дух показаха деветте футболни отбора - на Дънди Прешъс Металс Челопеч, КИА Моторс, Корпорация Развитие, ОББ, Пощенска банка, Сименс, Спиди, Теленор и ЧЕЗ, които приеха предизвикателството и се включиха в надпреварата въпреки силния дъжд.

Събитието бе официално открито от заместник-кмета на Столична община Дончо Барбалов и председателя на БФБЛ Ираван Хира, който припомни на гостите основната цел на игрите да сплотяват екипите на компаниите в неформална атмосфера. Думите му намериха потвърждение в провелия се на открито в изключително трудни условия – гръмотевична буря – турнир по футбол за купата на КИА Моторс България, в който победител стана отборът на Спиди, следван от КИА Моторс България и Корпорация Развитие. Останалите състезания се състояха на закрито в чудесната база на Англо-американското училище.

Шампион по волейбол за купата на ЧЕЗ е тимът на Корпорация Развитие, среброто отиде при ОББ, а бронзовите медали грабнаха домакините от Англо-американското училище. В турнира по баскетбол за купата на Хюлет Пакард Ентърпрайз най-добри се оказаха отново от Корпорация Развитие, следвани от ЧЕЗ и ОББ.

Купите на Райфайзен Пропърти Холдинг Интернешънъл по канадска борба взеха Ивайла Арбалиева от дентална клиника „Петър Дучев“ при дамите и Наско Иванов от Дънди Прешъс Металс Челопеч при мъжете. Купата на УниКредит Булбанк по шахмат отиде при Георги Кюркчийски от ОББ, а най-добри в турнира по тенис на маса за купата на VIVACOM бяха Светлана Гълъбова и Александър Гълъбов – и двамата от ОББ. В турнира по бадминтон за купата на Райфайзен Пропърти Холдинг Интернешънъл победители са Екатерина Венелинова от ОББ и Валери Фрунзе от Дънди Прешъс Металс Челопеч. Пълен списък с победителите вижте тук, а снимки от церемонията по награждаване има на страницата ни във фейсбук.

Участниците се включиха и в томболата с над 80 награди, сред които разнообразни фирмени продукти, ваучери за почивки и нов модел смартфони, предоставени безвъзмездно от компании-членове и партньори на БФБЛ. Притежателите на билети с номера 0226, 0349, 0369, 1024,1832, 1139, 2036 могат да заповядат в нашия офис, за да вземат своите награди (моля, представете билета си).

Доброто настроение през целия ден бе осигурено от тв водещата от „България он ер” Ганиела Ангелова, а в края на церемонията по награждаване слънцето отново изгря.

Генерален спонсор: Райфайзен Пропърти Холдинг Интернешънъл

Спонсори: Астра Зенека, КИА Моторс България, Корпорация Развитие, Спиди, УниКредит Булбанк, Хюлет Пакард Ентърпрайз, ЧЕЗ, VIVACOM

Партньори: Англо-американско училище в София, Данон, Каменица, Кока Кола, Нестле, Пен Д’ор, София – европейска столица на спорта 2018, Arm Fight

Компании, дарили предмети за томболата: А1, Адифарм, Алианс Принт, БНП Париба, Винекс Преслав, Гранд хотел София, Грийн Лайф Банско, Грийн Лайф Созопол, Дънди Прешъс Металс Челопеч, ЕЙМС Хюман Кепитал и Дейл Карнеги Трейнинг Център, Екофарм, Елтрак, Куайзер Фарма, M3 Комюникейшънс Груп, Нестле, Сименс, Спиди, Ресторант The View, Теленор, Хилтън София, Юник Естейтс, Шел, HP Inc, Fibank.

Още новини от БФБЛ

И победителите са ...

09 юли 2018

Олимпиадата на бизнес лидерите тази събота - програма

04 юли 2018

Левон Хампарцумян e новият заместник-председател на Българския форум на бизнес лидерите

29 май 2018
Всички новини

Новини от членове на БФБЛ

Лидл ограничава разпространението на пластмаса

bg/04 юли 2018

Над 450 ученици станаха част от програма за понижаване броя на неактивните млади хора

bg/03 юли 2018

Над 65 000 лв. за Плевенската Панорама набра кампанията „Ние обичаме България“ 2018

bg/12 юни 2018
Всички новини

Членове на БФБЛ

» Присъединете се към БФБЛ

© 1999-2018 БФБЛ. Всички права запазени | Условия за ползване
Уеб дизайн и програмиране M3 Communications Group, Inc.
Следвайте ни в: