Новини на БФБЛ

Олимпиадата на бизнес лидерите 2018 е на 30 юни

01 юни 2018
Олимпиадата на бизнес лидерите 2018 е на 30 юни

БФБЛ с радост кани всички свои членове, партньори и приятели на единствената по рода си Олимпиада на бизнес лидерите, която тази година ще се състои на 30 юни, събота, от 12 до 17 ч. Нашите домакини от Англо-американското училище в София (Панчарево) отново ни предоставят превъзходната си база за един на състезания и забавления за малки и големи фенове на спорта и активния начин на живот.

Олимпиадата на бизнес лидерите е създадена през 2003 г. специално за служителите на компаниите-членове, партньори и приятели на Форума. Всички те мерят сили в състезания, игри и забавления независимо от възраст и степен на подготовка. Миналата година Олимпиадата посрещна над 500 души – представители на някои от най-големите и успешни компании в България, официални лица, приятели на Форума, дипломати и медии.

Бъдете отново с нас в последния съботен ден на юни, за да отбележим заедно празника на спортсменството и здравословния начин на живот. Включете се в турнирите по футбол, волейбол, баскетбол, подкрепяйте своите отбори, преборете се за купите по тенис, тенис на маса, бадминтон, шах, табла, дартс и канадска борба, вземете професионален урок по салса,  забавлявайте се с настолни игри и изпробвайте късмета си в томболата с атрактивни награди, осигурени от компании-членове на БФБЛ. Очакват ви барбекю, освежителни напитки и бира, детски кът с игри и аниматори, музика и цяла куп медали, с които ще си тръгнат победителите в състезанията, излъчени от професионални съдии.

Забавленията са отворени и за вашите семейства и приятели. Използвайте съботния ден за тийм билдинг за вашия екип и партньори.

За да се запишете и да поръчате билетите си, моля, регистрирайте се тук.

Очаквайте и програма на игрите и състезанията съвсем скоро. За актуални подробности, моля, следете събитието и в социалните мрежи с хаштаг #BBLFOlympics2018.

Ако желаете да подкрепите Олимпиадата финансово или с предмет за лотарията, моля, вижте предимствата, които получават нашите спонсори.

Олимпиадата на бизнес лидерите 2018 се осъществява с любезното съдействие на спонсорите КИА Моторс България, Астра Зенека България, Hewlett Packard Enterprise, Speedy, УниКредит Булбанк и Корпорация „Развитие“ и с партньорството на София - европейска столица на спорта 2018, „Каменица“ и Англо-американско училище в София.

Още новини от БФБЛ

Левон Хампарцумян e новият заместник-председател на Българския форум на бизнес лидерите

29 май 2018

Западните Балкани могат заедно да се възползват от огромния си потенциал

16 май 2018

Дискусия за инвестиционния потенциал на Западните Балкани

14 май 2018
Всички новини

Новини от членове на БФБЛ

Над 65 000 лв. за Плевенската Панорама събра кампанията „Ние обичаме България“ 2018

bg/12 юни 2018

Postbank Business Run 2018 събра над 10 000 лева в подкрепа на три каузи

bg/04 юни 2018

Хиляди спортуват и учат иновативно благодарение на клиентите на Lidl

bg/04 юни 2018
Всички новини

Членове на БФБЛ

» Присъединете се към БФБЛ

© 1999-2018 БФБЛ. Всички права запазени | Условия за ползване
Уеб дизайн и програмиране M3 Communications Group, Inc.
Следвайте ни в: