Новини на БФБЛ

Олимпиадата на бизнес лидерите тази събота - програма

04 юли 2018
Олимпиадата на бизнес лидерите тази събота - програма

БФБЛ информира всички свои членове, партньори и приятели, че поради проливните дъждове от последните дни Олимпиадата на бизнес лидерите се отлага с една седмица* и ще се проведе на 7 юли 2018 г., събота, отново от 12 до 17 ч. в Англо-американското училище в София (карта).

Заповядайте, за да отбележим заедно празника на спортсменството и здравословния начин на живот. Включете се в турнирите, подкрепяйте своите отбори, вземете професионален урок по салса, lзабавлявайте се с настолни игри и изпробвайте късмета си в томболата с атрактивни награди, осигурени от компании-членове на БФБЛ - ваучери от ресторанти и хотели, селекция напитки, смартфони и много други. Очакват ви също барбекю, освежителни напитки и бира, детски кът с игри и аниматори, музика и автосалон с автомобили на КIA. За подробности, моля, вижте предварителната програма.

Олимпиадата на бизнес лидерите е създадена през 2003 г. специално за служителите на компаниите-членове, партньори и приятели на Форума. Всички те мерят сили в състезания, игри и забавления независимо от възраст и степен на подготовка.

Забавленията са отворени и за вашите семейства и приятели. Използвайте съботния ден за тийм билдинг за вашия екип и партньори.

За да се запишете и да поръчате билетите си, моля, регистрирайте се тук.

Англо-американското училище в София се намира на ул. Сияние 1 в Панчарево. В деня на Олимпиадата вратите отварят в 12 ч., а състезанията започват в 13 ч. с изключение на турнира по тенис, който поради големия интерес започва в 12,30 ч.

За актуални подробности, моля, следете събитието и в социалните мрежи с хаштаг #BBLFOlympics2018.

Ако желаете да подкрепите Олимпиадата финансово или с предмет за лотарията, моля, вижте предимствата, които получават нашите спонсори.

Генерален спонсор: Райфайзен Пропърти Холдинг Интернешънъл

Спонсори: Астра Зенека, КИА Моторс България, Корпорация Развитие, Спиди, УниКредит Булбанк, Хюлет Пакард Ентърпрайз, ЧЕЗ, VIVACOM

Партньори: Англо-американско училище в София, Данон, Каменица, Кока Кола, Нестле, Пен Д’ор, София – европейска столица на спорта 2018, Arm Fight

Компании, дарили предмети за томболата: А1, Адифарм, Алианс Принт, БНП Париба, Винекс Преслав, Гранд хотел София, Грийн Лайф Банско, Грийн Лайф Созопол, Дънди Прешъс Металс Челопеч, ЕЙМС Хюман Кепитал и Дейл Карнеги Трейнинг Център, Екофарм, Елтрак, Куайзер Фарма, M3 Комюникейшънс Груп, Нестле, Сименс, Спиди, Ресторант The View, Теленор, Хилтън София, Юник Естейтс, Шел, HP Inc, Fibank.

*Като се извиняваме за причиненото неудобство, бихме искали да ви уверим, че купените билети важат без презаверка. Ако нямате възможност да присъствате, може да ги предоставите на ваши колеги (билетите не са поименни). Друга опция е да ги върнете в офиса на БФБЛ и ние ще възстановим сумата.

 


Още новини от БФБЛ

Форум „КСО: устойчиво развитие за българския бизнес“ на 11 април

14 март 2019

БФБЛ връчи своите престижни Награди за отговорен бизнес 2018

27 февруари 2019

Кой спечели Наградите за отговорен бизнес 2018

26 февруари 2019
Всички новини

Новини от членове на БФБЛ

Мениджъри от Кока-Кола развиват умения на ученици

bg/20 март 2019

Старт на BAPRA Bright Awards 2019

bg/18 март 2019

България се обединява в „България дарява“ от 22 до 31 март

bg/15 март 2019
Всички новини

Членове на БФБЛ

» Присъединете се към БФБЛ

© 1999-2019 БФБЛ. Всички права запазени | Условия за ползване | Политика за поверителност
Уеб дизайн и програмиране M3 Communications Group, Inc.
Следвайте ни в: