Новини на БФБЛ

Общността на отговорния бизнес приветства новите лидери

05 декември 2017
Общността на отговорния бизнес приветства новите лидери

Българският форум на бизнес лидерите представи най-новите членове на своята общност. В събитието на 4 декември в гранд хотел „София” участие взеха управители на компаниите, присъединили се към Форума през 2017 година, както и новоназначени висши мениджъри. Над 80 гости приветстваха новите лидери по време на традиционния коктейл, който се състоя с подкрепата на генералните спонсори „Бритиш Американ Табако България” и адвокатско дружество „Пенков, Марков и партньори” и спонсора „Аларик”.

Събитието имаше за цел да представи управителите на най-новите членове на Форума – Lidl, „ОКИН България”, Paralax Life Sciences, Sitel, Syscom Engineering, „Филип Морис България”, Upnetix, фондация „Електронно здравеопазване България”, а също и новоназначените висши мениджъри на AES, Microsoft, „Хилтън София”, „Рено Нисан” и „Теленор” (за информация вижте кратките им визитки тук). Всички те станаха част от многобройната, утвърдена и влиятелна бизнес общност, която насърчава и популяризира принципите на отговорното и устойчиво развитие.

„Щастливи сме да ви посрещнем в голямото семейство на отговорния бизнес. Като организация с фокус върху корпоративната социална отговорност ние в БФБЛ сме убедени, че спазването на етични и прозрачни принципи на работа е стратегия за дългосрочен успех не само на нашите компании и икономика, а и за напредъка на цялото общество. За нас е чест, че каузата ни да направим България такава, каквато я мечтаем – желано място за инвестиции, работа и живот за нас и поколенията след нас, се споделя от доказани лидери с визия и размах като вас”, каза при откриването председателят на БФБЛ Ираван Хира.

Максим Бехар, член на УС на Форума, също приветства новите лидери, а топ мениджърите получиха своите сертификати за членство и Стандарта за бизнес етика, разработен от БФБЛ през 2002 година, от изпълнителния директор на Форума Георги Руйчев.

По време на неофициалната част новите членове на отговорната бизнес общност имаха възможност да обменят контакти и идеи за партньорство с други компании, членуващи във Форума.

Гостите участваха и в лотария с над 20 атрактивни предмети, предоставени специално за случая от „Аларик Секюритис”,Бритиш Американ Табако България”, „Винекс Преслав”, гранд хотел "София", „Екофарм” и Хилтън София.

Галерия

Виж още снимки от събитието

Още новини от БФБЛ

Олимпиадата на бизнес лидерите 2018 е на 30 юни

01 юни 2018

Левон Хампарцумян e новият заместник-председател на Българския форум на бизнес лидерите

29 май 2018

Западните Балкани могат заедно да се възползват от огромния си потенциал

16 май 2018
Всички новини

Новини от членове на БФБЛ

Над 65 000 лв. за Плевенската Панорама събра кампанията „Ние обичаме България“ 2018

bg/12 юни 2018

Postbank Business Run 2018 събра над 10 000 лева в подкрепа на три каузи

bg/04 юни 2018

Хиляди спортуват и учат иновативно благодарение на клиентите на Lidl

bg/04 юни 2018
Всички новини

Членове на БФБЛ

» Присъединете се към БФБЛ

© 1999-2018 БФБЛ. Всички права запазени | Условия за ползване
Уеб дизайн и програмиране M3 Communications Group, Inc.
Следвайте ни в: