Новини на БФБЛ

Общността на отговорния бизнес приветства новите лидери

05 декември 2017
Общността на отговорния бизнес приветства новите лидери

Българският форум на бизнес лидерите представи най-новите членове на своята общност. В събитието на 4 декември в гранд хотел „София” участие взеха управители на компаниите, присъединили се към Форума през 2017 година, както и новоназначени висши мениджъри. Над 80 гости приветстваха новите лидери по време на традиционния коктейл, който се състоя с подкрепата на генералните спонсори „Бритиш Американ Табако България” и адвокатско дружество „Пенков, Марков и партньори” и спонсора „Аларик”.

Събитието имаше за цел да представи управителите на най-новите членове на Форума – Lidl, „ОКИН България”, Paralax Life Sciences, Sitel, Syscom Engineering, „Филип Морис България”, Upnetix, фондация „Електронно здравеопазване България”, а също и новоназначените висши мениджъри на AES, Microsoft, „Хилтън София”, „Рено Нисан” и „Теленор” (за информация вижте кратките им визитки тук). Всички те станаха част от многобройната, утвърдена и влиятелна бизнес общност, която насърчава и популяризира принципите на отговорното и устойчиво развитие.

„Щастливи сме да ви посрещнем в голямото семейство на отговорния бизнес. Като организация с фокус върху корпоративната социална отговорност ние в БФБЛ сме убедени, че спазването на етични и прозрачни принципи на работа е стратегия за дългосрочен успех не само на нашите компании и икономика, а и за напредъка на цялото общество. За нас е чест, че каузата ни да направим България такава, каквато я мечтаем – желано място за инвестиции, работа и живот за нас и поколенията след нас, се споделя от доказани лидери с визия и размах като вас”, каза при откриването председателят на БФБЛ Ираван Хира.

Максим Бехар, член на УС на Форума, също приветства новите лидери, а топ мениджърите получиха своите сертификати за членство и Стандарта за бизнес етика, разработен от БФБЛ през 2002 година, от изпълнителния директор на Форума Георги Руйчев.

По време на неофициалната част новите членове на отговорната бизнес общност имаха възможност да обменят контакти и идеи за партньорство с други компании, членуващи във Форума.

Гостите участваха и в лотария с над 20 атрактивни предмети, предоставени специално за случая от „Аларик Секюритис”,Бритиш Американ Табако България”, „Винекс Преслав”, гранд хотел "София", „Екофарм” и Хилтън София. Притежателите на билети с номера 32, 34, 35, 90 и 91 са добре дошли да вземат своите награди от офиса на БФБЛ (моля, свържете се с нас за подробности).

Галерия

Виж още снимки от събитието

Още новини от БФБЛ

Награди за отговорен бизнес 2017 - често задавани въпроси

11 декември 2017

Популярни личности и бизнес лидери подкрепиха учителите по програма „Заедно в час” по време на Благотворителния търг на звездите

24 ноември 2017

БФБЛ и БАУКО отбелязаха Световния ден на ценностите

26 октомври 2017
Всички новини

Новини от членове на БФБЛ

Коледа с кауза

bg/13 декември 2017

Първите 12 социално отговорни компании се включиха в „Тази Коледа чудесата правите Вие!“

bg/04 декември 2017

Купете си коледна картичка, която оживява

bg/02 декември 2017
Всички новини

Членове на БФБЛ

» Присъединете се към БФБЛ

© 1999-2017 БФБЛ. Всички права запазени | Условия за ползване
Уеб дизайн и програмиране M3 Communications Group, Inc.
Следвайте ни в: